Tożsamość

Identity
2003
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 65783
5,4 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

Genalny film

ocenił(a) film na 9

osoby ktore mowia ze film jest przewidywalny, smiem twierdzic ze nic z filmu tak naprawde nie zrozumialy. Genialna gra aktorska dobry scenariusz,
POLECAM

ocenił(a) film na 3
URWIS

w miarę dobry scenariusz do pewnego momentu. a finał durnowaty. już lepiej gdyby film skończył się przed ostatnią sceną, ale oczywiście trzeba było postawić ten wykrzyknik.

ocenił(a) film na 9
Mudshark

Ostania scena w cele nie jest wyjatkowo durnowata, moze wyglada dosc cukierkowato i mozna odniesc w razenie jakby rezyser probowal nasile byc straszny, ale w kotekscie calego filmu, mozna to zrozumiec. Kazda scena moglaby pasowac, nawet ta najbardziej chora jak i chory byl glowny bohater.

ocenił(a) film na 9
Mudshark

Ostania scena w cele nie jest wyjatkowo durnowata, moze wyglada dosc cukierkowato i mozna odniesc w razenie jakby rezyser probowal nasile byc straszny, ale w kotekscie calego filmu, mozna to zrozumiec. Kazda scena moglaby pasowac, nawet ta najbardziej chora jak i chory byl glowny bohater.

ocenił(a) film na 7
URWIS

"...w miarę dobry scenariusz do pewnego momentu" zgadzam sie .SPOILER Według mnie po tym jak dowiedzieliscmy sie ze to tylko wytwor wyobrazni jakos film stracil swoj urok. Bylby z tego lepszy film gdyby generalnie byl realny zabojca, ale nie dzieciak.

ocenił(a) film na 10
Pucin

dzizas!
wlasnie dlatego ten film jest taki swietny.
nie wiem jak wy ale ja juz mam dosc filmów gdzie iles ludzi zostało zwabionych, pokolei umieraja a na koncu dowiadujemy sie kto zabija.
Tutaj niby to samo ale jednak duzo bardziej ambitnie. Umieszczenie wszystkiego w umysle Malcoma było swietnym posunieciem. I wcale ale to wcale nie zepsuło uroku filmu, który w moim mniemaniu był swietną rozrywka.

ocenił(a) film na 9
Pucin

Przez 2/3 filmu myślalem, że to taki "Krzyk" or sth. jednak potem zmieniłem swoje zdanie...polecam film jest naprawdę genialny dla mnie 9/10

ocenił(a) film na 7
URWIS

Ja jestem mile zaskoczony... Film trzyma w napięciu, do samego końca, nie rozumiem osób, którym film się nie podobał(każdy ma swoje zdanie) ale i tak nie mają racji ;] !A co do filmu to zmusza do myslenia, i takie filmy uwielbiam ! daje 10/10 POLECAM !!