Tożsamość

Identity
2003
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 65779
5,4 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

Film naciągany!!!!!,słaba akcja i teksty.Zero napięcia,odrobina strachu i poczucie straconego czasu.Dziwne, ze w rankingu prawie 8...

ocenił(a) film na 8
kurczafix

Mi się podobał, napięcia może nie było ale zwrot akcji w momencie znalezienia martwego "podopiecznego" który jak zapewne uważało 80% widzów był mordercą który zabijał, ja akurat zachowałem dystans i od początku wydawalo mi się że to zbyt banalne aby on mordował

ocenił(a) film na 9
kurczafix

Jesteś debil. Odradzam rozmowy z Tobą. Zero jakiejkolwiek inteligencji.

forzamilan1

Wiesz jak to sie w przedszkolu spiewalo" kto sie przezywa sam sie tak nazywa"..tak zostajac na poziomie Twojej,z kolei, bardzo inteligentnej wypowiedzi:-)W dalszym ciagu filmu nie polecam,chyba ze ktos koniecznie chce wyrobic sobie o nim wlasne zdanie:-)

kurczafix

A ja film bardzo polecam ;) Jak chcesz akcję to obejrzyj sobie film akcji, jak szukasz stachu to sięgnij po horror. Film w swoim gatunku jest bardzo dobry.

kurczafix

Zawiodłem się na tym filmie, oczekiwałem czegoś lepszego, bardzo przeciętny Thriller nic specjalnego.

ocenił(a) film na 9
kllv

co za bzdury gadacie, ogladalem ten film jakies 5 lat temu i zrobil na mnie wrazenie, co prawda mialem wtedy 18 lat