Nizły film z niebanalnym scenariuszem. Trzyma w napięciu i ciężko domyślić się jak się zakończy. Niestety wyjaśnienie morderstw jest do bani. Juz to widzę jak mały kilkuletni chłopiec zabija bez problemów 10 osób. Większośc tych morderstw można od biedy jakoś sobie wytłumaczyć, że mały miał szanse (chociaż gardło poderżną pierwszej ofiarze chyba ze stołka), ale zupełnie nie widzę jak zaszlachtował dorosłego dwudziestoparoletniego mężczyznę. Może jakby zaatakował od tyłu, ale jest pokazane wyraźnie na końcu że koleś widział chłopca. Moim zdaniem końcówka trochę przekombinowana, a film byłby i tak niezły (a może trochę lepszy) gdyby darowano sobie tak nieprawdopodobne wyjasnienie morderstw.
Człowieku co ty gadasz!!!
Ten chłopiec nie istniał,to był wytwór chorej psychiki mordercy Malcolma,nie istniały też inne osoby z hotelu.Zabijanie innych osób przez chłopca było tylko prjekcja umysłu Malcolma-tak jego umysł tłumaczył sobie te zabójstwa.Więc kwestia-możliwe czy nie nie ma znaczenia.W wyobraźnie wszytsko jest mozlwie-tak naprawde zabijał Masywny Malcolm
hmm...mooze i jestem glupia blondynka,ale naprawde nie rozumiem tego filmu...?? jesli te wsz.morderstwa byly w wyobrazni tego Malcolma,to czemu ten dokotorek przy reszcie adwokatow itp.mowil ze 9 niewinnych osob zginelo??jesli te 9/10 by nie istanialo w rzeczywistoscie,tylko w glowie tego psychola,to skad doktorek by o nich wiedzial??i czemu ten byly policjat ktory potracil ta babke zmienial miejsce-raz na deszczu pod motelem,a raz w ciele tego grubego psychola??Dlaczego Malcolm ich wybral i tego chlopca za zabojce??Ludzie wytlumaczcie mi ten film!!!!!!!!
hmm...mooze i jestem glupia blondynka,ale naprawde nie rozumiem tego filmu...?? jesli te wsz.morderstwa byly w wyobrazni tego Malcolma,to czemu ten dokotorek przy reszcie adwokatow itp.mowil ze 9 niewinnych osob zginelo??jesli te 9/10 by nie istanialo w rzeczywistoscie,tylko w glowie tego psychola,to skad doktorek by o nich wiedzial??i czemu ten byly policjat ktory potracil ta babke zmienial miejsce-raz na deszczu pod motelem,a raz w ciele tego grubego psychola??Dlaczego Malcolm ich wybral i tego chlopca za zabojce??Ludzie wytlumaczcie mi ten film!!!!!!!!
rece opadają...na szczescie do kin wchodzi Troja..tego chyba nikt nie bedzie musiał ci objasniać..pozdrawiam
.
No właśnie szkoda słów na tłumaczenie, ale... Jak mówisz że to nie było w umyśle tego zabujcy to przecież on zginął w tam :) Pozatym to jest fil, fikcja wszystko jest możliwe, a mały chłopczyk może wszystko :) Jak chcesz prawdy to dokumenty oglądać ale i tak możesz nie uwierzyć w to co się naprawde np: w Polsce wyprawia. Pozdrawiam.