Tożsamość

Identity
2003
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 65779
5,4 20 krytyków
Tożsamość
powrót do forum filmu Tożsamość

ten film nie ma w sobie nic ciekawego żadnego zaskoczenia , którym wy się tak zachwycacie badziewie schematyczne, powtarzalne

ocenił(a) film na 6
martus_18

Tandetnie to np. posty piszesz, a film jest niezły.

ocenił(a) film na 4
martus_18

To samo napisałam i też mnie chcą zlinczować:) Zgadzam się z tobą w 100%!!!!

ocenił(a) film na 6
ADEMIDA

Nikt nie chce Cię zlinczować ale większość zauważa, iż nie zrozumiałaś fabuły, co potwierdza się w Twoich wypowiedziach.

ocenił(a) film na 7
bomba105

jak dla mnie film niezły, nie jakiś mega rewelacyjny, ale każdy może mieć inne zdanie. nie rozumiem waszych trudności z zaakceptowaniem oceny sprzecznej niż osobista.

ocenił(a) film na 6
kita

Każdy ocenia na swój gust i sposób, tyle że ocena liczy się wtedy gdy jest konstruktywna i nie wynika z niezrozumienia, wtedy jest coś warta.

ocenił(a) film na 4
bomba105

Wszyscy wywnioskowali, że nie rozumiem filmu. Zrozumiałam, a niektórzy dopowiedzieli swoje. Mnie zwaliła z nog w tym filmie reżyseria. A właściwie jej brak. Dla mnie masakra, gdyby ktoś zaprezentował inną jakość pewnie pisałabym co innego. Nie przeraża was ta sztuczna gra aktorów? To że wszystko dzieje się w umyśle zabójcy nie oznacza, że aktorzy mają grać zombie, w dodatku bezpłciowe zombie. Czy to dla was nie ma żadnego znaczenia?

ADEMIDA

na takich portalach niestety trzeba się pozbyć własnego zdania jeśli nie chce się być zlinczowanym. a jeśli masz w ass'ie lincze pisz co myślisz bo g.. komu do tego co sądzisz a portale są po to żeby pisać co Ci nie pasi, oczywiście w konstruktywny sposób a nie "film do de bo tak"