Film z pewnoscia podzielil wielu widzow. A to za sprawa dosc dosadnego humoru. Z poczatku produkcja powoli sie rozwija, poznajemy cala mase aktorow, glownie tych komediowych, grajacych samych siebie. I to wyszlo im naprawde swietnie - trzeba miec duzo dystansu do siebie, aby umiec sparodiowac siebie samego. W obrazie wysmiano w sumie wszystko co sie tyczy szeroko rozumianego "filmu". Czesc z widzow powie, ze dialogi byly wulgarne, na niskim poziomie, ale wlasnie o to chodzilo, to byl taki pastisz.... Ja sie osobisciscie na tym filmie dobrze bawilem, czas na produkcji szybko mija. Dobre sa rowniez efekty komputerowe, chociaz nie spodziewalem sie takowych w filmie tej klasy. Minusem jest troszke banalne zakonczenie, ale tez pastiszowe.... :-) polecam tym, którzy naprawde lubia sie smiac... 7/10
Mam takie samo zdanie, film był przezabawny, idealny kiedy jest się w dołku... Wspaniałą rolę odegrał w tym filmie James Franco, był perfekcyjny, jego sposób mówienia, zachowywania się był GENIALNY! Również Seth Rogen zagrał po mistrzowsku. Jedynie szkoda mi Jamesa Franco pod koniec filmu... Ale moja ocena to 9/10 :)
Jednych kreca filmy akcji jak nonstop strzelaja, walcza, itd, jeszcze innych efekty specialne, nawet jesli film nie jest geniuszem fabularnym ;), a to film dla osob lubiace komedie, by sie posmiac, a przeciez w tych 3 przypadkach chodzi o dobra zabawe ktora mozna SOBIE zapewnic. Ja sie bawilem dobrze :)