"The Perks..." jest świetne, tak samo jak "Bling Ring", więc to jest pierwszy nienormalny film z nią ;D
Serio takie świetne? Ale chodzi mi o to że to wszystko to taki specyficzny rodzaj filmów (chyba komedie), a ja nie lubię takich ;P
W przyszłym roku będzie premiera nowego filmu Aronofskiego - "Noe" w którym gra Emma. Też czekam na poważny film z jej udziałem, dla dorosłej publiki, w którym będzie mogła pokazać swój niewątpliwy talent aktorski w pełni.
widzę, że mamy tu przykład marudzenia dla samego marudzenia. Tylko po co się przemęczać i obejrzeć te 2 filmy skoro można ponarzekać. Dostałaś przykład poważnego fimu "The Perks..." to stwierdziłaś że moglaby zagrać w przygodowym/ fantasy -.- Brak słów... Jest młoda więc w czym ma grać ?! Boże, widzisz i nie grzmisz...
Są aktorki w jej wieku które grają w innych filmach. Zmień sobie film "poważny" na film nie o nastolatkach. To będziesz wiedzieć o co mi chodzi.
Z Twojej wypowiedzi wynika, że po HP na 3 jej filmy oglądałaś tylko jeden i twierdzisz że TERAZ gra w zje... filmach ?!
Bardziej dorosłymi niż wielu dorosłych. Mi chodzi o takich "typowych amerykańskich nastolatków" - towarzystwo, chłopacy, zabawa, imprezy, itp.
Za to HP nie jest filmem przygodowym ani fantasy...?? xD Jeśli fakttycznie czekasz na poważny film z nią to poczekaj na film "Noe: Wybrany prze Boga" film reżyseruje Aronofsky znany między innymi z "Czarnego łabędzia" i "Requiem dla snu" Poza tym jak ktoś wspomniał " Charlie" i "Bling ring" są już poważniejszymi filmami i mam nadzieje, że będzie ich jeszcze więcej głownie dramatów z jej udziałem :) Pzdr. ;]
"Bling Ring" świetne? Lubię ją ale zagrała tam cholernie sztucznie. W Perksach poszło jej lepiej. A ten film? Przecież to jakiś "Project X 2".
Czyli jak o nastolatkach to nie poważne a jak z banda "dorosłych" rzucających mięsem to poważny??..ciekawe. Mi osobiście "The Perks..." przypadło do gustu jak i "The Bling Ring" - możne o nastolatkach ale skierowane do szerokiego odbiorcy - a książki jeszcze lepsze. ;)
A odpowiadając na pytanie - napisz do menadżera niech uwzględni twoje zdanie na temat jej kreacji aktorskich.;)
Przyznaję bez bicia nie oglądałam jeszcze tego filmu, ale po materiale widzę, że raczej nie będzie to film z językiem "Dumy i uprzedzenia", chyba się ze mną zgodzisz?
To może powiem inaczej może czas znaleźć jakąś inna gwiazdę, która gra w filmach które Ci odpowiadają - czyli Fantastyka, tak? Zaszufladkowanie dla aktora to nic dobrego tak jak czasem bywa, że aktor wybierany jest tylko na tzw. "złych bohaterów".
No, a ona wybierana jest teraz tylko do filmów o nastolatkach i do komedii. Mam wiele innych aktorek które lubię, więc nie muszę nikogo szukać, ale Emma też do nich należy dlatego chciałabym wreszcie obejrzeć porządny film z nią ;)
Sama się do nich zgłasza, na przymus jej nie biorą... może już z nich wyrosła? Z reszta jak widać po próbach zrobienia czegoś fajnego z książek "Dary Anioła..." czy "Piękne Istoty" średnio im to wychodzi...na razie tylko "Igrzyska..." sie trzymają ;)
"The Perks..." jest świetny! I nie ma nic z głupiego filmu o nastolatkach :) Gorąco polecam!
Ten film jest akurat przekozak, bije każdego Harryego na głowę swoją pomysłowością i "magią" filmową w nim zawartą, o ładunku emocjonalnym nie wspominając.
HP to filmy familijne głównie, a zaczynała jako dziecko, zauważ że nie wiele dzieci, które były sławne w młodości ptem zostało wielkimi aktorami grającymi w super filmach. Na razie musi pokazać, że umie grać [już nie jako dziecko grające dziecko]. Potem może zacznie starać się o poważniejsze role, bo nie oszukujmy się, ona nie będzie na razie dostawać ofert, musi się o nie starać, grać w castingach itp itd.