Nie wiem, o co chodzi, ale jest impreza, są studenci, jest Rihanna i Emma Watson, więc już
składam jednogroszówki od ekspedientek z supermarketów na bilet!
Nie trzeba zapamiętywać imion :D To będzie strrrasznie głupie, ale i tak muszę to obejrzeć *.*
Tylko dlaczego od 18 lat? Co w tym takiego?
Najwyraźniej coś jednak takiego będzie. Ale może puszczą w TV albo na ocenzurowaną wersje będą mogli wejść młodsi?
W tym "wulgarnym" trailerze są niby sceny, które są bardzo... sama nie wiem jak to ująć- nieodpowiednie? W każdym bądź razie jak sama widzę, nie będę miała możliwości iść na to do kina, bo jestem niepełnoletnia, ale może zrobią od 15? Marzenia ściętej głowy. Jeżeli nie, to zawsze pozostaje Internet. Tam po jakimś czasie też się pojawi ;) Ale niektóre ograniczenia są naprawdę bez sensu...
Jak miałam 15 lat, to poszłam do kina na Kac Vegas z kolegą- rówieśnikiem. Sprawdzali nam legitymacje zarówno przy kasie, jak i przed wejściem na salę -_-
Zależy na kogo się trafi, bo to chyba jedyny raz kiedy mnie sprawdzali. Moich znajomych sprawdzali też na Tedzie, a mnie w ten sam dzień, ale na innym seansie nie.
Nie wiem czy będzie ten film wprowadzony do polskich kin, a film został oznakowany od 18 lat, ponieważ występują w nim sceny brutalne i zażywanie narkotyków. Prawdopodobnie u nas będzie dostępny na dvd i blu-ray tak samo jak film "Mości książę".
Też się zastanawiam. Całkiem niedawno "Kolekcjonera" puścili tylko w kilku kinach w Polsce. Zależało mi na nim i obejrzałam go w Internecie, a szczerze mówiąc, w nim nic takiego strasznego nie było. Nawet "Piłę" grali wszędzie i dzieciaki też wpuszczali...
Mam nadzieję, że mimo wszystko "This is the end" puszczą u nas, ale jak nie, to nie. :)