To już jest koniec

This Is The End
2013
5,5 57 tys. ocen
5,5 10 1 57367
6,0 40 krytyków
To już jest koniec
powrót do forum filmu To już jest koniec

Szósteczka.

ocenił(a) film na 7

Plus za oryginalność i nawiązania do klasyków, ale sam film, jak dla mnie, średnio śmieszny - było trochę dobrych scen, ale nic ponadto. Taki na ponury, deszczowy dzień. W tym roku dużo bardziej podobali mi się "Millerowie" i "Gorący towar".

ocenił(a) film na 7
Kierokat

EDIT: Jednak siódemka po głębszych przemyśleniach. Nie mogłem wyedytować tematu.

ocenił(a) film na 5
Kierokat

Mi się właśnie wydaje, że wszystko było fajne poza pomysłem.
Typy fajnie grały, tylko troche motyw z tym, ze graja sami siebie nie do konca do mnie przemawia. Niby ziomkowie maja do siebie dystans i kreca se takie kolezenskie sceny (michael cera), ale czasami odnosilem wrazenie ze to na siłe.
Efekty tez fajne, te potwory fajnie wykminione, tylko wlasnie pomysl mi nie lezy. Koniec koncow troche nudnawo bylo czasami.

ocenił(a) film na 5
3rr4to

Tez mialem wrazenie ze kreca to na sile , to wszystko i tak na pokaz.Oczywiscie musial byc motyw wciagania palenia itp
Film nabiera troche szybkosci pozniej ale ogolnie to taki mocno naciagany, dobrze ze Jay byl taki przeciwko im bo jakby tak wszyscy sie "lubili" to wogole bylo by to mdle

Kierokat

Myślałem nad 6, ale daję 5. Myślałem, że będzie bardziej ześwirowany, a lubie czasem takie kompletnie odmóżdżone komedie :) Tu momenty były dobre, zabawne, ale niestety całokształt średnio. Czasami miałem wrażenie jakby nudy. Szkoda bo zamiar był dobry, obsada komediowa dobra, niestety jakoś nie do końca wyszło. Ale na wolny wieczór przy piwie polecam :)

ocenił(a) film na 7
Kierokat

Odemnie też nie niesko chociaż by za scene z Channing Tatum'em ;]