Film tylko dla tych, którzy oglądali wcześniej filmy robione przez tę paczkę aktorów. I pewnie najlepiej być w stanie, w którym byli bohaterowie filmu na jego początku. Wtedy może się podobać.
Zatem jak wytłumaczysz to, że mi się film bardzo podobał i bawiłem się świetnie a nie widziałem żadnego z ich poprzednich filmów ani nie byłem pod wpływem żadnych substancji psychoaktywnych?
No to jakbyś znał ich wcześniejsze filmy to ocena by chyba poszła do 10 u Ciebie. :D
jezu, nie wiem jak to wytłumaczyć! to chyba przez jakieś anomalie na powierzchni saturna czy coś w tym rodzaju, bo nie widzę innego wyjaśnienia.
Całkiem fajny. Można się trochę odmóżdżyć, ale myślę, że dać ocenę powyżej 7 to zbrodnia i obraza dobrego kina. Znacie jakieś podobne filmy?
Mimo że nie kręci mnie za bardzo amerykański humor(mimo tego jest wiele wyjątków) to jednak film naprawdę w mojej ocenie przezabawny.Ostry humor,dialogi,gagi brawo!
na ogladanie pod wplywem środkow specjalnych jest niezly ale na trzeźwo ja tego nie przetrawiłam ..
Jako nieliczny nienawidzę takich filmów gdy jestem w "tym stanie" :-) Dlatego obejrzałem go na rzeźwo i była to niezła rozrywka.