To już jest koniec

This Is The End
2013
5,5 57 tys. ocen
5,5 10 1 57367
6,0 40 krytyków
To już jest koniec
powrót do forum filmu To już jest koniec

Film tylko dla tych, którzy oglądali wcześniej filmy robione przez tę paczkę aktorów. I pewnie najlepiej być w stanie, w którym byli bohaterowie filmu na jego początku. Wtedy może się podobać.

ocenił(a) film na 8
ralf88

Zatem jak wytłumaczysz to, że mi się film bardzo podobał i bawiłem się świetnie a nie widziałem żadnego z ich poprzednich filmów ani nie byłem pod wpływem żadnych substancji psychoaktywnych?

ocenił(a) film na 7
Nadgnity

Nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć:)

Nadgnity

jeden lubi takie filmy, drugi jak mu nogi śmierdzą :)

ocenił(a) film na 8
Nadgnity

No to jakbyś znał ich wcześniejsze filmy to ocena by chyba poszła do 10 u Ciebie. :D

ocenił(a) film na 4
Nadgnity

jezu, nie wiem jak to wytłumaczyć! to chyba przez jakieś anomalie na powierzchni saturna czy coś w tym rodzaju, bo nie widzę innego wyjaśnienia.

ocenił(a) film na 6
ralf88

Całkiem fajny. Można się trochę odmóżdżyć, ale myślę, że dać ocenę powyżej 7 to zbrodnia i obraza dobrego kina. Znacie jakieś podobne filmy?

ocenił(a) film na 6
ralf88

Coś w tym jest .

ocenił(a) film na 8
ralf88

Mimo że nie kręci mnie za bardzo amerykański humor(mimo tego jest wiele wyjątków) to jednak film naprawdę w mojej ocenie przezabawny.Ostry humor,dialogi,gagi brawo!

ocenił(a) film na 5
ralf88

na ogladanie pod wplywem środkow specjalnych jest niezly ale na trzeźwo ja tego nie przetrawiłam ..

ralf88

Jak nazywają się się te ich wcześniejsze wspólne filmy?

ocenił(a) film na 6
ralf88

Jako nieliczny nienawidzę takich filmów gdy jestem w "tym stanie" :-) Dlatego obejrzałem go na rzeźwo i była to niezła rozrywka.

ocenił(a) film na 5
ralf88

lubiłem wcześniejsze filmy Pegga i Frosta, ale na tym się słabo bawiłem

ocenił(a) film na 5
snorliman

Może dlatego, że to nie był film Pegga i Frosta?