Ostatni raz tak sie usmialem chyba na Hangover 1. Jest to idealny film na wieczorny piatek, po prostu rewelacja. Generalnie nie spodziajmy sie filmu apokaliptycznego a raczej filmu o apokalipsie z przymrozeniem oka, no I zagrana przez aktorow grajacych samym siebie. Co tu duzo mowic, dialogi genialne, nawet efekty specjalne na poziomie, diabel niczym z Tenacious D, mocne motywy narkotywkowe, eh...no i Micheal Cera.... dla niego a raczej dla tego co on wyrabial w tym filmie warto to obejrzec. Dawno nie widzalem takiej karykaturalnej gry samego siebie w filmie. Emma Watson tez byla niezla. No i Channing Tatum...hehe...jak sie pojawil to padl dziki ryk na sali. Trzeba to zobaczyc. Film zabawnych dialogow, mocno brutalny i troche przypominal mi klasyka Dogma, podobny humor tyle ze tutaj mamy hollywoodzi smaczek apokalipsy w inny sposob. Aha, zapomnialem, Johan Hill - REWELACJA, egzorcyzmy na najwyzszym poziomie.
- diabel niczym z Tenacious D
- mocne motywy narkotywkowe
- Dawno nie widzalem takiej karykaturalnej gry samego siebie w filmie
- przypominal mi klasyka Dogma
- egzorcyzmy na najwyzszym poziomie
hahaha, zarty sobie robisz jesli to uznajesz za spojery. A jezeli juz, to w ogole nie powinienes wchodzic na filmweb dla poszczegolnego filmu ktorego jeszcze nie widziales, bo wowczas nawet napisy koncowe, nie koniecznie na samym koncu filmu, mozesz uznac za spojer...
Spoilerem to by było powiedzieć, że James Franco będzie zjedzony przez Kanibali.
Tak jak kolega wyżej pisał, nie ma co czytać sekcji komentarzy przed obejrzeniem filmu.
"nie ma co czytać sekcji komentarzy przed obejrzeniem filmu"
To dobre! :D A po co się wchodzi na filmweb jak nie po to aby sprawdzić jaką ma ocenę i przeczytać jego "recenzję" użytkowników, którzy go już obejrzeli??
Tylko, że wypowiedzieć się na tematu filmu można też nie zdradzając w ogóle jego fabuły, a oceniając grę aktorską, poziom humoru, historii, dramatyzmu czy innych jego aspektów.
Tak trudno zaznaczyć opcję "Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę."? To już najwyraźniej jest wyższa szkoła jazdy...
"Spoilerem to by było powiedzieć, że James Franco będzie zjedzony przez Kanibali. "
W Kac Vegas 3 Phil, Stu i Alan okradają dom Marshalla a nie pana Chow.
Nie zmienisz świata, zawsze się ktoś znajdzie żeby coś chamsko zdradzić tak jak ja dla przykładu umyślnie to zrobiłem, (1 raz tak rzuciłem spoilerem) lub ktoś kto po prostu głebiej nie myśli o tym co pisze i wychodzi mu spoilerowanie w praniu, ja aby zaglądam na filmłeb zobaczyć ocene i opis filmu, komentarzy nie czytam bo wiem jak to tutaj wygląda.
A Hangover 3 już widzialem więc Ci nie wyszło:P I akurat w trakcie filmu tak myślałem ze to dom Marshala :)
To mnie bardzo zaskoczyłeś bo chciałem napisać, że zapowiada się kolejny szajs amerykański. Rozumiem, że film widziałeś w Ameryce. Po Twoim opisie zastanawiam się czy pójść do kina bo wcześniej to przekreśliłem Koniec świata od razu. Nie lubię jak aktorzy grają samych siebie uważam to trochę za lenistwo i brak wyobraźni. A tych żartów to nie jest za dużo i nie są za głupie. Ja jestem fanem Clerksów 2 (jedynkę też widziałem). Dogmy nie dałem rady. Mam nadzieję, że to nie jest film dla upalonych gimnazjalistów 14-17 lat.