5,7 51 tys. ocen
5,7 10 1 51283
4,0 14 krytyków
To nie jest kolejna komedia dla kretynów
powrót do forum filmu To nie jest kolejna komedia dla kretynów

nie mam pojęcia skad taka średnia i jakie półgłówki oceniają tak wysoko komedię która może śmieszyć 12-15 latków tylko dlatego że są tam cycki, wymioty, kupy i przekleństwa... ;P
pełno banałów, prymitywnych żartów. zbitek żenujących scen...

ocenił(a) film na 3
arturro_1987

a argumenty że jest to parodia i taka ma właśnie być nei sprawia że ocena powinna być wyższa ;P

arturro_1987

ha ha ha przecież pisze dla kogo nie jest ten film więc po co go oglądasz ??? :)

ocenił(a) film na 4
glupinick1

nie no, z całym szacunkiem ;XX można lubić komedie dla nastolatków, będące dodatkowo parodiami, ale czy 10/10 to oby nie za wysoko, jak na taki pospolity, głupkowaty film? ;D

ocenił(a) film na 8
mokfa

O gustach się nie dyskutuje, po prostu :) Mnie się film podobał, był głupi, prymitywny, ohydny, o niczym... i właśnie to było w nim fajne :) Nie można ciągle się katować poważnym kinem.

ocenił(a) film na 4
Piastunka

w sumie to może i racja :D

ocenił(a) film na 3
mokfa

no nie można ale można sie pośmiać trochę ambitniej ;PP
dziś się śmiałem jak mój pies zrobił kupe a dziewczyna beknela - i to jest ten sam poziom humoru ;]]]
ale ten film ma wyzsza ocene od wiekszosci naprawde dobrych komedii! ;P

ocenił(a) film na 7
arturro_1987

lepszych komedii bo ty tak myślisz?? Nie rozśmieszaj mnie. Film jest PARODIĄ i tak trzeba ten film traktować a jeżeli tobie się nie podobało to trudno kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 8
arturro_1987

można się pośmiać ambitniej, ale nie trzeba, prawda? zależy od dnia, czasem oczekuję czegoś inteligentniejszego, a czasem głupiej papki, która nie wymaga myślenia, a pozwala się rozerwać

mokfa

ten film nie jest pospolity i wcale nie jest banalny, poczucie humoru ostre, cięte żarty, wykpiwanie Amerykańskiej pustoty, tak tak ten film wyśmiewa ludzką głupotę i schematy, w pelni zasługuje na 10, stare dobre czasy Monthy Pythona się przypominają ech :)

glupinick1

jak dla mnie film jest spoko moze nie jakis doskonały ale warty obejrzenia i polecenia