Bardzo fajny film... Chwilami tak kretyński, że po prostu śmieszny... ;) 9/10
to jest film dla debili i dlas ludzi normalnych ktorzy mają dośc mądrego kina.
Totalnie przesadzony i bez sensu. Ale to mi się w nim podoba i za to go lubię ;D
Jedyna komedia tego typu którą mogę oglądać nieskonczoną ilość razy!
jak sie obejrzy te wszyskie filmy które zostały sparodiowane w NATM to zdecydowanie nabiera uroku c:
Dokładnie, pierwszy raz obejrzałam ten film kiedy nie znałam jeszcze tych "klasyków" amerykańskich o nastolatkach typu Cała ona, Dziewczyny z drużyny itd. i wydawał mi się prymitywny i niesmaczny. Kiedyś trafiłam na tę komedię drugi raz - i po zapoznaniu się z filmami, które sparodiowano uważam, że to doskonała komedia ;DD
po przeczytaniu twojej wypowiedzi zanotowałam, że żeby uważać tą komedię za doskonałą, trzeba najpierw obejrzeć te wszystkie nudne, durnowate, komedie dla nastolatków/kretynów.
Czy ten film jest tego wart ?!
jeśli on zachęcił cię do obejrzenia wielu idiotycznych pseudo-filmików, to jest to zdecydowanie "kolejna komedia dla kretynów".
właśnie . tytuł jest zupełnie odwrotny co do samego filmu ; ] to właśnie jest komedia dla idiotów . czytając komentarze myslałam , że jest świetny i wgl , po obejrzeniu juz nie bylam tak entuzjastycznie nastawiona ; p 3/10 ; p
Co chcecie? Świetny, śmieszny film! Czasammi to prawda, że kretyński, ale za to jest fajny!!!!
9/10! :)