Oglądałam co prawda tylko początek, ale to mi wystarczyło. Tego filmu po prostu nie da się oglądać. Naprawdę nie rozumiem np. co jest śmiesznego w tym, że nagle sufit się zawala, przez powstałą dziurę wpada muszla klozetowa, a wszyscy, którzy w tym czasie się tam znajdowali zostają zasypani kupą gówna??!! Pogratulować tym, którym film się podoba:/ A tytuł powinien brzmieć "To JEST kolejna komedia dla kretynów" Przy czym słowo "kretynów" możnaby podkreślić grubą linią!
Ja mysle ze ten film jest KOMEDIA i nie mozna tam brac wszystkiego na serio wiec jesli cie to nie smieszy to po prostu ogladaj same horrory albo dramaty.
Twórcy rzucili się na coś mocno kontrowersyjnego i co ma małą szansę na powodzenie, mianowicie zrobili parodię głupich komedii. Czegoś takiego jeszcze nie było, żeby robić parodię głupich komedii takich jak American Pie. Jeśli podejdzie się do tego jak do parodii da nam nawet trochę radochy, ale to nie rewelacja. Wkurza mnie aktorka grająca główną bohaterkę, bo jest beznadziejna. Jak malowała obraz na lekcji to myślałem, że mnie coś pierdolnie. Wiem, że miało wyglądać głupio, ale jej to wyszło żałośnie. no, przynajmniej to moja opinia. P.S. Mr. T. rules.
Jak możesz oceniać film, gdy obejrzałaś tylko część? Żenujące. Jak dla mnie gagi i parodiowanie innych tego typu produkcji jest genialne. Film jako całość w stylu komedii dla amerykańskich nastolatków to jeden z najlepszych. 8/10
NO NIE!!! kolejny kolo co nie rozumie slowa PARODIA i do tego ocenia film jak go nie ogladal!!!!! Dzisiaj wigilia wiec powiem po prostu : esolych Swiat, wiecej mozgu...
wydaje mi sie że wystarczy spojrzeć na wszystkie częśći scary movie i wiadomo o co chodzi,to miala być parodia i bardzo dobrze została ona przedstawiona:p nie przesadzaj,nie powinieneś oceniać filmu skoro oglądałeś tylko poczatek(fakt że niesmaczny ale ogólnie film był lekki i zabawny :]) ale bardziej krzywiacy był fragment harolda i kumara z pryszczatym gościem w samochodzie - to było okropne:p