chyba troche przesadziles z ta ocena 1/10 to najgorszy film jaki moze byc 2/10 to troszke lepszy ale to tez jakies straszne badziewie
Film GITARA. Jak takiego filmu można nie lubić ?????? Ja nie rozumiem !!!!
Wypowiedzi typu: mało ambitny, słaby itd. -> Właśnie taki miał być przekaz tego filmu...Głupota
Ludzie sa tak SZTYWNI POWAŻNI że takie komedie ich wogóle nie śmieszą.....i właśnie te kraj jest taki jaki jest....... !
Na zawsze na 10 dla takich FILMÓW
Sztywni mówisz..
Film był głupi, a głupota mnie nie śmieszy. Patrzyłam na ekran z niesmakiem, a liczyłam na śmieszną (bo nie dobrą) komedię. Czy współczesne kino amerykańskie nie jest w stanie stworzyć zabawnej komedii, w której komizm nie jest oparty głównie na podtekstach (ba, w tych filmach nawet nie podtekstach) seksualnych i żałosnych scenach typu "chciałem urzec dziewczynę bananem w tyłku"? Smutne. Czy to społeczeństwo traci na inteligencji?
Także humor w polskich komediach opiera się głównie na przekleństwach, niestety.
Głupota? Taki ma być przekaz wg Ciebie?
Polacy podobno są ponurym narodem, ale to, że nie bawi ich mało wyszukany humor, jaki mamy (wątpliwą) przyjemność obserwować w "To nie jest kolejna.." nie jest potwierdzeniem tego stereotypu.
Nie pasuje mi tu nawet stwierdzenie, że stosunek do tego filmu jest kwestią gustu, ale niech będzie.
Podobało Ci się- w porządku:) dobrze, że jesteś wesoły, a nie sztywny i poważny:]
Pozdrawiam.