5,7 51 tys. ocen
5,7 10 1 51283
4,0 14 krytyków
To nie jest kolejna komedia dla kretynów
powrót do forum filmu To nie jest kolejna komedia dla kretynów

komedia 10/10

ocenił(a) film na 7

Film wart obejrzenia pomimo ze nie lubie za bardzo komedii. Mozna sie usmiac przez caly film i na pewno nie bedziemy sie na nim nudzic:)

ocenił(a) film na 5
primeraP10

film jest wlasciwie kompletnie durny ale.. dobry - dobry dla kogos kto lubi ogladac durne amerykanskie filmy dla amerykanskiej mlodziezy- bo to swietna parodia! otrzeźwia i kaze spojrzec na takie produkcje z innej perspektywy. no i.. śmieszy;) śmieszy jak sto piecdziesiat!!

ocenił(a) film na 7
malutka92

Zgadzam sie z Toba. Ale czasami warto cos takiego obejrzec... Pozdro:)

primeraP10

Ja lubie sobie obejrzeć taką komedie od czasu do czasu
A oto lista najleoszych scen:
1. Scena z wibratorem :D
2. Koleś mówi -Tu nie ma lepszych i gorszych liczy sie to kim jesteś a nie z kim sie zadajesz- a potem -to teraz tak mięśniaki na bok puszczalskie koło mnie a Nieudacznicy tam- :D
3. Janey maluje na lekcji :D
4. -Podobna jakiś dziennikarz podszywa sie pod ucznia- i ta stara baba (reporterka)
5. Dziewczyna na kiblu
6. Tatuś mówi do Jake'a -Znalazłem ci dziewczyne oto ona- Jake -To MAMA !- Tata -Zostawie was samych-
7. Impreza a szczególnie parodia -Szkoły Uwodzenia (pierwszy pocałunek)
8. kłótnia Childliderek murzynka -No to dawajcie- Priscilla -Już dałyśmy- i ich taniec (a ta piosenka -pokazujemy tyłki które nie są białe- :D
9. Piosenka wszystkich bohaterów
10. W motelu
11. Na lotnisku
I WIELE WIELE INNYCH

ocenił(a) film na 8
primeraP10

Moja ulubiona komedia. Jest.. boska! :D Taka rabnięta pozytywnie.. Po prostu coś wspaniałego ;) Rzadko która komedia mnie śmieszy - ta to zrobiła xD Śmiałam się jak porabana

ocenił(a) film na 7
joanne_4

Dokladnie. Tylko ta komedia mnie rozsmieszyla:) Pozdro

primeraP10

he he sądząc po twoim nicku i ulubionej komedii nie masz wyszukanych gustów artystycznych
pozdrawiam :))

ocenił(a) film na 7
happy_7

Oj chyba się mylisz:) A nick mam przypadkowy:)