5,7 51 tys. ocen
5,7 10 1 51283
4,0 14 krytyków
To nie jest kolejna komedia dla kretynów
powrót do forum filmu To nie jest kolejna komedia dla kretynów

uprzedzając, całkowicie rozumiem, ze miała być to parodia. i miejscami była (scena z American Beauty, wejście
głownego bohatera do szkoły), natomiast reszta filmu była wręcz obrzydliwa i bardzo, ale to bardzo nieśmieszna.
rozumiem, że ludzie mają różne poczucie humoru, ale na prawdę nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby uznać ten film
za zabawny.

ocenił(a) film na 8
IceScreaam

to że Ty uważasz że film nie był zabawny to wcale nie oznacza że nie był :) np ja lubię dobre kino, ale raz na jakis czas
lubię takie "odmóżdżające" komedie :) czy to znaczy że nie mam poczucia humoru ??

ocenił(a) film na 1
belamyszkow

Po namyślę uznaję, że napisałam o jedno, ostatnie zdanie za dużo. Nie mnie oceniać poczucie humoru innych.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1

O inteligencji i dystansie świadczy szczególnie ten post. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1

A tak emocjonować się czyjąś opinią na temat filmu? To po prostu niezdrowe.

użytkownik usunięty
IceScreaam

nawet nie pamietam co napisalem, pewnie bylem pod wplywem alko, to moje konto do trollowania :P

pozdro

użytkownik usunięty
IceScreaam

A swoja droga to film jest spoko, mozna sie posmiac. Nie dalbym 1 :)

ocenił(a) film na 8

Lecz sięXD

ocenił(a) film na 8
IceScreaam

cholerka :D ja wiem jakie mam IQ :D a jednak film mi się podobał :)

ocenił(a) film na 8
IceScreaam

dodaj mnie do znajomków porozmawiamy prywatnie :) bo nie mogę wysyłać wiadomości :)

ocenił(a) film na 6
IceScreaam

Trzeba się postawić w sytuacji nastolatka żeby zrozumieć fenomen tego filmu... ale nawet go zrozumiawszy - film nadal nie wznosi widza na wyżyny humoru, a wszystkie żarty są powierzchowne, niesmaczne lub po prostu słabe.
Ale należy docenić kreowany obraz Ameryki - filmy takie jak ten pokazują prawdziwy amerykański sen - a jako że dzieciaki...nastolatki mają wybujałą wyobraźnię, to miejmy nadzieję że zakrzepi to chociaż jego małą namiastkę. Sam żałuję że nigdy nie chodziłem do takiego "High School" i nie miałem takowej, bo o polskich szkołach nie da się nakręcić podobnych materiałów, a jedynie te depresyjne i dołujące.

IceScreaam

Wątek z Mią Kirshner naprawdę obrzydliwy: kazirodztwo i koprofila. A fuuuuuuujjjj..

ocenił(a) film na 8
IceScreaam

Te niesmaczne momenty były najbardziej śmieszne :D Do tej pory się śmieję 2 godziny po obejrzeniu :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
IceScreaam

Nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby uznać ten film za słaby i niesmaczny.

ocenił(a) film na 3
StarszySpecjalista

Na pewno dużo więcej, niż ci, którzy uznają ten film za dobry i smaczny.

ocenił(a) film na 8
IceScreaam

Będąc nastolatkiem w latach milenium i oglądając mega popularne filmy dla tej właśnie grupy , widz naprawdę miał się z czego nabijać oglądając ta parodie. Wracam do filmu po nastu latach i wciąż śmieszy.. teraz bardziej nostalgicznie.. tym nas wtedy karmiło Hollywood a film not another teenage movie świetnie parodiował to wszystko.