na pewno nie wart biletów do kina.
a końcówka była już tak beznadziejna że prawie usnąłem :/
Dawno tu nie byłem.
Jasne - jest tylko jedno wytłumaczenie - nie zrozumiałeś. Ja wiem, że to szok, dzisiaj same gnioty w kinach, Transformersy i inne cuda, także rozumiem, że szczena opadła. No cóż.
no popatrz Blade...nawet odpisał ci wielki UZI..toż to zaszczyt..powinieneś mu podziękować za jego wspaniały obiektywizm
Że mi się film nie podobał to już go nie rozumiem ? Zaraz , z takim rozumowaniem to ja Ci podziękuje.
takie tematy już były, mogłeś oddać swój głos w jednym z nich, niepotrzebnie brudzisz na forum.
p.s. zapomniałeś chyba dodać jeszcze, że był przewidywalny
p.s. 2 Jecks, niepotrzebnie znowu się przejmujesz, Ty nie zrozumiałeś tego filmu, inni nie potrafią rozgryźć AvP 2 i Transformersów. Po co te złośliwości z Twojej strony ?
to nie złośliwości...to racjonalne podejście do sprawy z mojej strony tudzież uświadomienie użytkownika o nicku Blade co może nastąpić za chwile...
p.s. 3 film był dla mnie łatwy w zrozumieniu..tylko że mi się podobał..gorzej dla tych co nie zrozumieli i im się nie podobał, także nie martw się...zczaiłem to "potrójne dno" jak co niektórzy mówią, ale nie trafiło to do mnie.
tylko że mi się NIE podobał ...miało być "nie" ..żebyście nie mieli na mnie haka to musiałem się poprawić
Tutaj bardziej chodzi o tworzenie tematów bez argumentacji, które kompletnie nic nie wnoszą. Jak można nazwać takich ludzi? Bynajmniej ich zachowanie nie świadczy o inteligencji. Jeżeli piszą że film się nie podobał, niech napiszą dlaczego i przytoczą konkretne argumenty albo nie piszą nic.
Niezależnie od tego czy zrozumieli film czy nie dla mnie takie osoby to trolle internetowe. Jedyne wyjście to ignorancja ale czasami można stracić cierpliwość.
Jeżeli od połowy filmu zastanawiam się, jak długo jeszcze potrwa... Wybacz, ale wygląda to tak, jakby panowie Coen zrobili film o niczym, wieć nazwali go egzystencjonalnym. A to zwykły gniot i tyle.No może gniot egzystencjonalny :)
Jeżeli od połowy filmu zastanawiasz się, jak długo jeszcze potrwa, to poprostu znaczy że nie jest to film dla ciebie... i jak na razie to żadna ujma...ale... jest spora różnica między określeniem "film mi się nie podobała, nudził mnie" a "ten film jest o niczym, to zwykły gniot"...łatwo się uśmieszyć...uważaj...
Bo to nie jest film dla miłośników Blade-wiecznego łowcy i kolejnych jego kontynuacji ;)
Komu ten film się nie podoba nie zna się na dobrym kinie i jest fanem "piły" i "transformerow". Kto daje mniej niż 10 nie jest inteligentny. Tylko Ci co dają 10 i uważają ten film są arcydzieło są inteligentni i lubią ambitne filmy. Racja jest tylko jedna i mają są zwolennicy tego filmu! Argumentów drugiej strony nie czytamy, bo nie będziemy zniżać sie do poziomu ludzi, którym sie ten film nie podobał, mają inne zdanie (co jest zupełnie niezrozumiałe) i oglądają "rambo".
oczywiście to była ironia i lekkie podsumowanie paranoi jaka jest na tej stronie
do tapczana:
Zapomniałeś dodać że tylko inteligentni rozumieją to "trzecie dno" które zawarte jest w tym filmie. My czyli zwykli zjadacze chleba..którzy są poniżej normy IQ czyli 180 nie jesteśmy w stanie tego pojąć...ale jak dorośniemy to w końcu przestaniemy oglądać "Transformersów" i "Piłę".
Właśnie wróciłam z kina. Dawno już nie siedziałam tak nieruchomo podczas seansu, nie sprawdzając, ile czasu zostało do końca. Ten film zachwyca w każdej scenie. Czarny humor, przekaz egzystencjalny i swoisty klimat, trzymający w ciągłym napięciu. Naprawdę dobra gra aktorska. Jestem pod wrażeniem!
Bardzo chciałem obejrzeć ten film. Niestety nie znam zachwalanych innych filmów braci Coen, dlatego nie zczaiłem do końca ich klimatu. Nie moge powiedzieć, że mi się film nie podobał. Był ciekawy, z wieloma ciekawie przemyślanymi rzeczami i rozwiązaniami. Ciekawe jest połaczenie w tym filmie humoru z powagą. Film przecież nie jest komedią, jest taki dosyć posępny, mimo to jednak wiele dialogów i zachowań bohaterów jak i sytuacji jest bardzo śmieszna. Może nie do końca wszystko zrozumiałem w tym filmie i dlatego lekki niedosyt, hmmm, nie wiem?
Nie rozumiem do końca zakończenia, jeśli ktoś może mi pare rzeczy w tym filmi rozjaśnić i wytłumaczyć zakończenie to bardzo bym mu za to podziękował :D.
Film OK ale nie zachwycił mnie zbytnio, chyba dlatego że wole filmy typu Harry Potter, Władca Pierścieni, Transformers, Gwiezdny Pył jednak parę rzeczy mi sie podobało np. brak happy endu, to całe napięcie szczególnie w scenach w motelu, także ten humor który pojawiał się w paru momentach chociaż film generalnie był poważny no i ogromna rzeczywistość tego filmu. Dlatego daję 7/10 ale i tak uważam ze Pokuta powinna dostać Oscara. No ale obserwując fenomen tego filmu to pewnie on dostanie. W każdym bądź razie lepszy niż zeszłoroczna Infiltracja bo to była dopiero porażka.