kolejny głupi film nakręcony z dwóch powodów: 1. zarobić kasę na znanych nazwiskach 2. przypomnieć o sobie publiczności i krytykom "jacy my wielcy artyści" i kto nie zrozumiał naszego filmu jest głupkiem co potrafi tylko zrozumieć "Rambo 3". pseudohistoria i pseudoartstyczny bełkot. nawet plakat filmu - ja co prawda prosty chłop ze wsi, ale sugeruje mi akcję, pogoń itp. można oczywiście powiedzieć, że to artystyczna prowokacja, ale ja go osądzam raczej idźcie do kina na fajny film akcji, a my na was frajerach zarobimy, a przy okazji pokażemy ludziom (zwłaszcza członkom Akademii) jak wielu ludzi kocha nasze wspaniałe artystyczne kino. to pełni szczęścia brakuje żeby Tomy Lee grał jeszcze szeryfa-geja - to poruszyłoby wiele ważnych społecznie wątków. zwykła kupa. oczywiście moim zdaniem.
Wydaje mi sie,że jesteś bardzo nieszcześliwym człowiekiem...
1."zarobić kasę na znanych nazwiskach"
Josh Brolin/Moss (FilmWeb 73 głosy)
Barry Corbin/Eliss (113) Głowna Rola
Javier Bardem/Higurh (208) Główna Rola
Woody Harrelson/Wells (860) Rola Epizodyczna
Garret Dillahunt/Wendel (7) ------//--------
Tommy Lee Jones/Bell (2017) Głowna Rola
Coen Mogli wybierać i przebierać...Zatrudnili tylko aktorów którzy nadawali sie do tych ról.I moge ci powiedzieć,że te znane nazwiska nie są na topie.
2."przypomnieć o sobie publiczności i krytykom "jacy my wielcy artyści" i kto nie zrozumiał naszego filmu jest głupkiem co potrafi tylko zrozumieć "Rambo 3". pseudohistoria i pseudoartstyczny bełkot"
Widze,ze masz rzadką umiejętnosc czytania w myślach.Nie wiem czy ten film wogóle obejrzałes.Kinematogriafia to jeden z najwspanialszych sposobów przedstawiania pewnej historii.Czasem jest to bezmyślna nawalanka w stylu Rambo III,a czasem prawdziwa sztuka dopracowana w każdym elemencie i tak własnie jest w przypadku "No Country For Old Man"
Reszty nie będe komentował...
eee... nie bardzo rozumiem co ma do tego, że ten film mi sie nie podobał do "że jesteś bardzo nieszcześliwym człowiekiem...". znaczy się się, że wyznacznikiem szczęścia jest to, czy dany film Ci się podobał, czy nie? wow udało Ci się odpowiedzieć na odwieczne pytanie filozofów "czym jest szczęcie?". Twoja odpowiedź jest prosta - musi Ci się podobać ten film, jak nie to jesteś nieszczęśliwy (proponuję dodać masz problemy ze wzwodem/oziębłością - zależnie od płci). i do tego śmierdzą Ci stopy. Przez tysiące lat wszyscy na świecie byli nieszczęśliwi bo przecież nie podobał im się ten film (bo go nie widzieli:)
"prawdziwa sztuka" - może podaj mi przykłady nieprawdziwej sztuki i książeczkę z serii "Poczytaj mi mamo", gdzie podali Ci definicję co jet prawdziwą sztuką, a co nie.
moim zdaniem film jest zły, nie zgadzasz się ok. - napisz dlaczego, ale teksty o "nieszcześliwym człowiekiem" daruj.
"Reszty nie będe komentował..."(sic!)
Wsytarczyło 1x napisac.
Oglądałes ten film ?
Piszesz,ze ci sie nie podoba, same ogólniki,może dokładnie co ci sie nie podobało.Czy moze jestes jedna z tych osób które oceniaja film zanim go obejrzą ?
eee... nie bardzo rozumiem co ma do tego, że ten film mi sie nie podobał do "że jesteś bardzo nieszcześliwym człowiekiem...". znaczy się się, że wyznacznikiem szczęścia jest to, czy dany film Ci się podobał, czy nie? wow udało Ci się odpowiedzieć na odwieczne pytanie filozofów "czym jest szczęcie?". Twoja odpowiedź jest prosta - musi Ci się podobać ten film, jak nie to jesteś nieszczęśliwy (proponuję dodać masz problemy ze wzwodem/oziębłością - zależnie od płci). i do tego śmierdzą Ci stopy. Przez tysiące lat wszyscy na świecie byli nieszczęśliwi bo przecież nie podobał im się ten film (bo go nie widzieli:)
"prawdziwa sztuka" - może podaj mi przykłady nieprawdziwej sztuki i książeczkę z serii "Poczytaj mi mamo", gdzie podali Ci definicję co jet prawdziwą sztuką, a co nie.
moim zdaniem film jest zły, nie zgadzasz się ok. - napisz dlaczego, ale teksty o "nieszcześliwym człowiekiem" daruj.
drastycznie
głupi to moze być autor postu
chociaż nikt tego nie chce zasugerować dosłownie
bo może się obrazić
a ja sie zgadzam z autorem tematu. film niemilosiernie ciagnacy sie, nudny i .... glupi:)