Świetny film na odstresowanie po długim tygodniu ciężkiej pracy. Dużo śmiechu, fajni aktorzy...polecam.
dokladnie... czasami dialogi sa tak zakrecone i zabawne ze nawet ponurak wybuchnie smiechem. polecam na lajtowy wieczor.
Dokładnie taki to jest film. Nie żaden ambitny, nie z przesłaniem. Ten film ma za zadanie bawić i swoje zadanie spełnia w 100%. Fabuła zakręcona, ludzie w tym filmie szaleni, ale całość bardzo przyjemna. Polecam!
No ja się śmiałem tak, że aż bolały mnie po wyjściu policzki. Strasznie mi się podobał, naprawdę super komedia.
Ja tez polecam. Byl z dziewczyna w kinie... szkoda gadac
To po prostu trzeba oglądnąć!
katarzyna- boska
bazyl-boski
dr hoffman- boski
dawno się tak nie uśmiałam,
myślałam że to kolejna drętwa komedia
dla polskich robotników- a tu ciekawy, inteligętny(!) film,
czegoś takiego dawno nie był na polskim rynku.
Ale tak naprawdę to wszyscy byli doskonali w swoich rolach, nie tylko te trzy postacie, ale też Buczkowska (ciągle ją do łazienki wyganiano :)), Kot jako pederasta hehe, no i właściciel hotelu, zawsze upierdliwy :) Dla mnie rewelacja!
Niby głupkowata komedia, ale śmiałem się prawie cały film. Borusiński jest niesamowity. W Hi-Way świetnie grał, ale tu przeszedł samego siebie. Polecam.
Po tylu dobrych opiniach postanowiłam się wybrać i faktycznie - jest super! Czas mija tak szybko, jak szybko biegnie akcja w tym filmie. Pełno jest świetnych tekstów, no i ogólnie pomysł jest wesoły :) Polecam!!
Fakt faktem - dobry film po ciężkim tygodniu, zwłaszcza, gdy jeszcze żona marudzi. Wystarczy zabrać ją na ten film i od razu poprawa humoru ;) Zawsze znajdą się malkontenci, co im się nie podobało, ale nie ma co oszukiwać - film jest super.
Ja też się świetnie bawiłem, tak jak się zresztą spodziewałem. Grunt to dobre nastawienie ;) Jeżeli ktoś lubi komedie to na pewno będzie zadowolony.
Ja też zdecydowanie polecam. To najlepszy film, jaki teraz grają w kinach, do tgeo komedia i jeszcze polska - czyli wszystko w jednym :)
Jak na polską komedię to rewelka! Bardzo mi się podobał, a najlepszy oczywiście Bazyl. Ilekroć teraz widze tego gościa to mi się śmiać chce. :)
warto ten film zobaczyc i sie pośmiać - na tym filmie się odpoczywa, doskonała, prosta komedia znakomicie zagrana i wyreżyserowana