5,1 56 tys. ocen
5,1 10 1 55714
5,1 14 krytyków
To nie tak jak myślisz, kotku
powrót do forum filmu To nie tak jak myślisz, kotku

super :)

ocenił(a) film na 8

ogladalam kilka razy i za kazdym razem mnie bawi ! polecam tym, ktorzy sa znudzeni
komediami robionymi na 'jedno kopyto' ;)

ocenił(a) film na 8
koleslav

Zgadzam się w 100%.Moim zdaniem najlepsza komedia ostatnich lat.Nie wiem dlaczego tak niskie noty.Naprawdę można się uśmiać do łez.Do czego można się przyczepić chyba tylko do samej końcówki.Na pewno świetny film nie tak nudny jak ostatnie Och karol 2 czy Weekend.

ocenił(a) film na 9
malis2

mam podobne odczucia- samo zakończenie kiepskie, za to zreszta bawi do łez:) oryginalny i trochę "kabaretowy", sytuacje absurdalnie śmieszne, postaci barwne i świetnie zagrane -ode mnie 8,5/10

ocenił(a) film na 9
marianna_p

Podpisuje się pod tym co mówicie. Super komedia. Jedna z lepszych komedii ostatnich lat(polskich).Inteligentna, zakręcona, zabawna .Fakt końcówka to taki mały minus ale i tak brawa się należą .Noty niskie bo widocznie wbrew narzekaniom -na typowe i powielane romansidla- ludzie nie lubią inteligentnych komedii .Być może nie do końca je rozumieją.:))) A Wy jak sądzicie?

ocenił(a) film na 10
koleslav

Jedna z najlepszych polskich komedii!!! W końcu inteligentny humor, a nie w stylu "Ciacho"...
"mgielka007" - Jak widać po notach ludzie nie rozumieją inteligentnego humoru, nie potrafią wiązać faktów w tak krótkim czasie!!! Przykre to, ale cóż...

stephanozz

Mam pytanie, czy jutro będzie premiera tego filmu w telewizji czy już wcześniej tvn go emitował ? :)

ocenił(a) film na 8
scarlett19

byla juz emisja "To nie tak jak myslisz, kotku" na canal+ ;) z rok temu nawet.