To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216091
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

1/10

ocenił(a) film na 1

Totalny gniot.Film tak beznadziejny i bezsensowny,że można zwymiotować.

ocenił(a) film na 8
sylwester_3

ALE GŁUPOTY GADASZ CZŁOWIEKU !! Czego Ty wymagasz od komedii romantycznej ? Jak dla mnie wszystko świetnie ogarnięte oczywiście zmieniłbym parę wątków, ale nie ważne :) dobra gra aktorska i dobry scenariusz :) hejter!

ocenił(a) film na 1
stereosystem_

No cóż, ,może powiesz co urzekło Cię w tym filmie ?
Taka odpowiedz to żadna odpowiedz, uzasadnij.Zresztą ten film ma tyle wspólnego z komedią co czarne z białym.Romantyzm? no nie wiem czy to romantyzm jak prze pół filmu się dmuchają a 2 połowę przepraszają,rzeczywiście komedia romantyczna.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Przepraszam, ale czego w takim razie oczekujesz od komedii romantycznej???
Patetyczności z nutką dramatyzmu i wzniosłych dialogów ??? to bardziej w melodramacie...
Filmy tego typu ogląda się w jednym celu - żeby się pośmiać i nie myśleć przez chwilę o rzeczywistości.
Nie wszystko musi mieć 100% prawdopodobieństwa i być na serio, więc nie wiem czemu się czepiasz?? Nie było romantyzmu??? A scena na dworcu?? a to kiedy dał jej graffiti albo wydurniali się w jego domu w L.A.?? Dla mnie był to miły obrazek.
Fabuła może i jest denna, ale właśnie o to chodzi. Jeśli człowiek chce się odmóżdżyć to ogląda film tego rodzaju, jeśli chce czegoś ambitniejszego to nie będzie sięgał po komedię romantyczną. Takie kino, owszem jest mało ambitne, ale też potrzebne.
I bardzo mnie ciekawi w takim razie, co polecasz z tego gatunku (komedia romantyczna), co nie byłoby naciągane, denne albo tandetne??
Tylko błagam - bez "Pretty woman" :)

ocenił(a) film na 1
openeye

Ten film to tandeta, chyba nie rozróżniasz romantyzmu z komedią.Przecież ten film to kpina tych słów

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Tandeta, owszem. Skoro się tak przy tym upierasz, to zapytam ponownie - a który z filmów tego typu nie jest tandetny??
Teraz Ty podaj jakieś konkrety, bo niech zacytuję Ciebie "taka odpowiedź to nie odpowiedź, uzasadnij".
BTW czego oczekujesz od filmów takiego typu?? Sorry, ale jak ja słyszę "Komedia romantyczna" to od razu wiem, czego się można po filmie spodziewać.
Widać nie każdy tak ma. Bo "komedia" a "komedia romantyczna" to nie to samo. W komedii masz mnogość tematów do wyboru. W komedii romantycznej fabuła kręci się wokół jednego; więc nie wydawaj pochopnych sądów na mój temat. Rozumiem, film Ci się nie podobał, przyznaję nie był wysokich lotów, bo żadna k.r. nie jest. Ale skoro się upierasz, że to taka tandeta to na pewno widziałeś setki o wiele lepiej nakręconych komedii romantycznych, więc podziel się z nami swoim bogatym doświadczeniem w tej kwestii. I używaj argumentów merytorycznych, a nie osądów, bo to nic w dyskusję nie wnosi.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
openeye

Jest bardzo wiele filmów na ten temat i tylko na ten temat.Przeminęło z wiatrem słyszał ?
No to więc nie broń tego syfu bo to tylko na kasę poszło i tyle

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Jeśli już to słyszała. A po drugie "Przeminęło z wiatrem" to melodramat, a nie komedia romantyczna, więc o czym my tu dyskutujemy??
Bo to nie ta liga proszę pana.
Pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sylwester_3

To może ty uzasadnisz swoją wypowiedź? Jak ci chce się wymiotować, to po prostu to zrób. Troll. EOT.

ocenił(a) film na 1
kt85

Zazdrosna , może chcesz się spotkać?