To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216091
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

Na początku myślałem że film będzie dobry, ale z kolejnymi minutami spędzonymi przed monitorem (broń boże wydawać na to pieniądze) film robił się nudny, głupszy, beznadziejny. Na początek główny wątek: przyjaciele od seksu. Co to w ogóle jest? Ktoś wierzy w prawdziwą miłość, a tu nagle okazuje się że jego wybranek/ka jest z nim tylko dla seksu. Nie mówię że to jest złe. Jak dwie osoby się na to godzą to wtedy to jest ok, ale jeśli jedna osoba okłamuje drugą no to coś jest nie tak (oczywiście nie ma to związku z tym filmem). Kolejna sprawa: dialogi. Tak szybkie że aż głupie. Ani chwili zastanowienia, szybka odpowiedź. Następnie: seks. Wszystko sztuczne, no i jeszcze te kichanie. haha normalnie. Humor w filmie nie najgorszy, ale też nie najlepszy. Jedyne "+" to ładne buzie pani Kunis i pani Elfman. A, i jeszcze ojciec Dylana.

Dempsey

A gdzie w internecie można obejrzeć film?

kinga317

Można go ściągnąć z torrentów.

ocenił(a) film na 4
Dempsey

Zgadzam się, totalnie się wynudziłam. Miałam wrażenie, że film nigdy się nie skończy. Może to kwestia tego, że od 1 minuty, a właściwie od tytułu, było wiadomo jak się skończy.