To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216091
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

9/10

ocenił(a) film na 9

Super! Duże zaskoczenie, bo moje wymagania co do tego filmu nie były największe i trochę
się ociągałem zanim go obejrzałem. Ale było warto :) Uważam, że lepszy niż "No strings..." z
Portman i Kutcherem. Polecam! :)

fszystak

potwierdzam, też pozytywnie mnie zaskoczył ten film, zasiadając do niego myślałem ze to będzie kolejna debilna komedyjka, a tu proszę. Sporo śmiesznych scen, wspaniały New York... i również się zgadzam z tym iż lepsze od No Strings Attached!

ocenił(a) film na 4
EyeLightz

No prooooszę Was.. beznadziejny film. O wiele lepsze było No Strings Attached. Od połowy już się czekało na koniec tej męki. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
pozdrawiam i NIE polecam

najarana_AnkA

bez przesady, oglądałem go razem z dziewczyną i się oboje sporo śmialiśmy na tym filmie

ocenił(a) film na 7
EyeLightz

A ja oglądałem go sam - jak sami mówicie najlepiej ogląda się go z dziewczyną ;). Co do samego filmu od początku nastawiłem się na łatwy i przyjemny film o miłości i nie zawiodłem się. Film nie jest kolejnym głupiutkim obrazem ale sprawnie zrealizowaną komedią romantyczną z dobrą obsadą. Za całość 7.

ocenił(a) film na 8
najarana_AnkA

Oglądałem No Strings Attached i był sporo gorszy, ale być może jest to fakt spowodowany tym, że po części znałem już możliwość fabuły (wcześniej oglądnąłem FwB)...

Film mi się bardzo podobał, koncepcja dziwna, co nie znaczy, że zła :)