To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216083
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

W czasie tego filmu czytanie notatek z rachunkowości sprzed roku okazało się ciekawsze.
Kwintesencja kiczu filmowego wyłonionego z niezdarnie i niezgrabnie pozbieranych internetowych
trendów stworzona z myślą o zrobieniu szybkiej kasy na ludzkiej durnocie. Pan Timberlake w
końcu z tego słynie. Aktorzy grają jak w trudnych sprawach, po ekranie wala się co chwilę jakiś
product placement, sceny są nudne, dialogi pisane chyba na klozecie przy porannej k***e. Daję 3,
bo 1 i 2 mam zarezerwowane dla filmów które nadają się na drinking game, a ten nadaje się co
najwyżej do kosza.
P.S. Timberlake gra tu trochę jak ciota, moje Panie, więc nawet na ciacho ratujące beznadziejny
film liczyć nie można

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
Wobbuffet

tak chyba tylko ty się nudziłaś. i bez urazy ale jeżeli ciekawsze było dla ciebie czytanie jakichś notatek to chyba po prostu jesteś nudna i nie masz dystansu. film może nie jest arcydziełem ale na takie hejty nie zasługuje bo są dużo gorsze a wszystko zależy od gustu a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje.

ocenił(a) film na 3
zakochana2302

Zakochane Moje Milusińskie Słoneczko, wytłumaczę Ci to tak, żebyś tym razem zrozumiała istotę porównania. No więc uwaga, porównanie: Ten film był nudny jak czytanie po niemiecku rodowodu piastów śląskich, do tego z książką odwróconą do góry nogami. Co w porównaniu oznacza, że jest to czynność na którą nie mam ochoty, uwaga, nie wolę tego robić, bo to.... dziwne i bezcelowe? Kiedy film zasługuje na hejty? Cóż, fakt pojechałam sobie po nim troszkę, ponieważ uważam, że jak czuję jajko troszkę mniej śmierdzące niż inne leżące obok niego, to owe jajko mimo to zasługuje na mój grymas zniesmaczenia. Oczywiście takie jajko ma prawo dla innych być perfumowane, co kto woli. A forum jest od tego żeby właśnie o gustach sobie podyskutować, bo kto czasem nie ma ochoty porzucać sobie błotkiem na kogoś innego? Od tak, dla zdystansowania się od innych rzeczy:P Bez urazy, piąteczka;D

ocenił(a) film na 10
Wobbuffet

musiałaś mieć 5 z polskiego za budowanie tak rozbudowanych i obrazowych porównań... a i jeszcze jedno nie każdy musi się wyładowywać na forum i jak to napisałaś "porzucać sobie błotkiem na kogoś innego". serdecznie pozdrawiam Moje Ty "Milusińskie Słoneczko " :)

ocenił(a) film na 3
zakochana2302

Jakaś Ty zrównoważona.... wow....uszanowanko....

Wobbuffet

Masz rację. Pan Timberlake + ładna pani + "seks" w tytule = zachęta dla uważającej się za 'ynteligentną' młodzież. Czysty skok na kasę, głupiutkich nastolatków.

ocenił(a) film na 8
edwin20

mocne słowa jak na małego brzdąca.....

HRA

Dzięki, pokazałaś/łeś swój poziom :)

ocenił(a) film na 8
edwin20

gdzieżbym śmiał.
Twój tylko pokazałem :)

ocenił(a) film na 3
HRA

Twoje "tak" poziomem też zwaliło mnie z krzesła, HRA... widocznie Ci z Warsaw Shore zawsze walą z kopyta:DDDDDDD

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

mocno cię zwaliło , skoro dopiero po dwóch miesiącach byłeś w stanie odpisać...Kości całe ?

ocenił(a) film na 3
HRA

Istnieje życie poza internetem, wiedziałeś?

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

po raz pierwszy zaimponowałaś mi swoją wiedzą.....

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

Byłaś miało być.
Wybacz proszę pomyłkę , w końcu jesteś dziewczynką.

ocenił(a) film na 3
HRA

W podręczniku "Jak skutecznie położyć na łopatki przeciwnika w dyskusji" na pewno było coś ponad "nazwij kogoś dzieckiem to go zagniesz", albo "seksistowska uwaga idealnie wytrąci przeciwnika z rytmu", przewróć stronę i poczytaj więcej bo z takimi argumentami nawet nie będę polemizować...

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

to jesteś dziewczynką czy tylko udajesz ?

żeby polemizować i dysponować jakimikolwiek argumentami to musiałabyś wyciagnąć mózg z torebki, a to mogłoby cię zbytnio wyczerpać. Juz ty lepiej nie polemizuj....

Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 3
HRA

Skoro nie masz żadnych merytorycznych uwag to nie widzę sensu dalszej dyskusji. Pozdrowionka;)

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

wszystkie moje uwagi są nad wyraz merytoryczne skarbie.

buziaczki;)

ocenił(a) film na 3
HRA

To forum filmweb'a i rozmawiamy tutaj o filmach, Sssskarbie. W raporcie Macierewicza jest więcej merytorycznej treści niż Twoich postach.

Odsyłam buziaczki

ocenił(a) film na 8
Wobbuffet

to kontynuujac twój wątek o filmach tym razem w pełni się z tobą zgodzę. Faktycznie trudno mi dorównac profesjonalizmowi Macierewicza, ale weż pod uwagę , że jestem jeszcze młodym kawalerem. Być może za pare lat będę równie sprawnie władał słowem jak ten zacny człowiek.

Jak zwykle serdecznie pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
Wobbuffet

seriously? notatki z rachunkowości?

ocenił(a) film na 3
aplepie

it was that bad, dude, that bad....

Wobbuffet

Mi tam się film podobał. Może nie był jakiś cudowny, ale fajnie się oglądało. Jak dla mnie dobry.

ocenił(a) film na 7
by_love

Jak na durną romantyczną komedię był dobry. Fajny żart, ładni ludzie, całkiem miło, dopóki nie pojawia się histeria - kwintesencja gatunku :P