Jeżeli to jest dobra komedia to nie wiem jakie są złe. Ani razu się nie zaśmiałem wyłączyłem po godzinie.
drodzy filmowicze ... moim zdaniem po prostu brakuje wam humoru i dystansu do samego siebie. Bardzo dobra komedia ... zdecydowanie nie dla takich ponuraków. Pozdrawiam
to samo nasunelo mi sie na mysl,
@adash, to, ze wg mnie film jest glupi i tandetny oznacza, ze jestem ponurakiem? cool story
film nie jest głupi i tandetny ... tylko lekki i miło sie ogląda. Jezeli nie potrafisz docenić takiego sympatycznego kina ... to zdecydowanie w zyciu na codzien musisz być strasznym ponurakiem ... bo jak nim nie być skoro nie potafisz sie dobrze bawic ? Pozdrawiam
otoz rozczaruje Cie, potrafie sie dobrze bawic i nie jestem zadnym ponurakiem, jest lekki czyli tandetny,
calosc jest przewidywalna, z reszta nie bede sie z Toba spieral jak oceniasz taki film na 8..
fakt, to nie ty, to ten wyzej, dopiero wstalem i jeszcze nie doszedlem do siebie
"Film jest lekki i miło się go ogląda" proszę Cię. Co jest miłego i lekkiego w oglądaniu tego jak za przeproszeniem para głównych bohaterów piepszy się ze sobą non stop i ooooodziwoooo się w sobie zakochują, za cholerę tego nie przewidziałem. Ten film jest tak płytki i powierzchowny, że aż głupi.
ja to ogladalem przesuwajac suwakiem casu, bo w normalnym tempie bym nei zdzierżył.
Film wysoko oceniany może być tylko przez trzynastolatków, ktorzy mają nadzieje dowiedziec sie z tego filmu, jak wyglada zycie o ktorym opowiadaja pietnastolatkowie.