To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216083
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

Oglądałem te najbardziej znane :
Trainspotting
Wkraczając w pustkę
Las Vegas Parano
Requiem dla snu
My , dzieci z dworca Zoo
Hell
Hmm . . . ? ?
Na pewno jeszcze 2 co najmniej bym wymienił tylko po prostu nie pamiętam tytułu !
Więc jakie mi pole polecacie jeszcze ?
Dzia z góry : )

TheSebek

Shrink a.k.a. Całe życie z wariatami, Limitless [!] oba całkiem nowe oraz w mojej opinii rewelacyjne.

Pi9rce

Za tego pierwszego jak najbardziej dziękuje , na pewno obejrzę , ale co do 2 to może i film dobry ( nie oglądałem ) ale to zupełnie nie to czego szukam , jeszcze na dodatek s.f. kompletnie inna bajka !

TheSebek

dobry jeszcze jest "spun" obczaj sobie

beenhuur

Dzia : )

TheSebek

Widzę że temat się powoli rozkręca w końcu , dzięki wielkie xD

To jak Tylko możecie to podawajcie jeszcze filmy o Szerokiej tematyce młodzieżowej ( ogólnie ludzi Nie dorosłych czyli do ok. 27 lat ) czyli tego typu filmy , np :
To właśnie Anglia
Fala
Adulthood
Zebra Crossing
Harry Brown
Młodzi gniewni
Football Factory
My , dzieci z dworca Zoo
Hooligans
Hell
Wkraczając w pustkę
Requiem dla snu
Zło
Miasto Boga
Gomorra
The Rules of Attraction
Deadgirl
Dzieci swinga
Dzieciaki
I.D.
Z odzysku
Romper Stomper
Bunkier
Tsotsi
Nienawiść . . . itp.

Zachęcam gorąco do polecania mi czegoś ciekawego , wartego uwagi ! : ))

TheSebek

w sumie w skins tez niezle sobie uzywaja :)

użytkownik usunięty
TheSebek

Candy

TheSebek

"Że życie ma sens" http://www.filmweb.pl/film/%C5%BBe+%C5%BCycie+ma+sens-2000-1348 bardzo dobry polski film polecam
z filmów głównie o narkotykach to są jeszcze : "Superzioło", filmy z Cheechem i Chongiem ["Up in smoke"] "Skazany na bluesa"
z narkotyków to są motywy jeszcze w filmach np. "easy rider", "Ale jazda!", "American gangster", "Skandalista Larry Flint", "Scarface", "Fighter", "Eurotrip"
W tych 7 ostatnich przewija się motyw narkotyków bądź jeden z bohaterów jest ćpunem

half_past_seven

Skazany na bluesa właśnie ten tytuł mi uciekł . . . Fighter , American gangster , Scarface , i Eurotrip oglądałem ale to nie tego czego szukam a już na pewno nie takie puste płytkie papki jak właśnie Eurotrip !
Ale dzięki : )

TheSebek

akurat nie wiedziałem o co dokładnie chodzi i podałem tez te komediowe filmy
:)

ocenił(a) film na 5
TheSebek

Jeżeli lubisz muzykę elektroniczną to polecam Ci Berlin Calling. Film o DJu który ma problem z dragami i wydaje właśnie swój album. Cały soundtrack jest genialny,zrobiony przez dja który właśnie gra główną rolę : )
na próbkę tego soundtracka polecam przesłuchać http://www.youtube.com/watch?v=-zwlq4Bv4SM : )

ocenił(a) film na 5
m4ti777

W kwestii DJ-ów i dragów jak najbardziej polecam "It's all gone Pete Tong". Oglądałem ten film z pięć razy i za każdym razem miażdżył :)
W podobnej tematyce należy wspomnieć oczywiście o "Human Traffic".
Ostatnio oglądałem komedię "Take me home tonight"... motywu dragów jest w nim mało, ale i tak uśmiałem się ostro.
Z poważniejszych i bardziej dramatycznych polecam oczywiście "Skazany na bluesa".
A z tych mocno pokręconych proponuję "Pi" pana Darrena Aronofsky'iego. (tutaj też dużo o dragach nie ma, ale trochę jest)
Jeszcze w kwestii wielkich narkotykowych bossów... "Blow" i "Mr. Nice". "Lord of war" też o bossie, ale handlującym bronią, natomiast w filmie również przewija się drobny motyw narkotrickowy :)

Pozdrawiam!

drzefkovitsh

Dzięki kochani za propozycje ale jeszcze raz powiem : )
Żadnych durnych filmów , żadnych komedii no i film ma być Głównie o ćpunach a nie tylko ja jakiś marnym dodatkiem !
Proszę właśnie o Anty - filmy tego typu . . . filmy w stylu tych co właśnie wymieniłem w temacie na początku : )

TheSebek

human traffic - goraco polecam

TheSebek

Bo jeśli ja by chciał filmy o narkotykach to bym po pierwsze napisał w temacie " Filmy o Narkotykach " i poza tym lista była by zdecydowanie dłuuższa a nie taka marna : )
A wyraźnie napisałem coś innego " Filmy o Ćpunach " to jest kompletna różnica : ))
Dzięki za uwagę : ))

ocenił(a) film na 7
TheSebek

"Candy" , grają tam Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush , może nie widziałeś.
A tak trochę poza tematem, czytałeś może "Hera moja miłość". Ciekawe czy kiedyś nakręcą film?

ocenił(a) film na 6
TheSebek

przede wszystkim radzę przemyśleć czy forum filmu "To tylko seks (2011)" jest dobrym miejscem na zadanie pytania "Filmy o ćpunach-jakie są jeszcze dobre?" ...

...gdybyś chciał dostać więcej i bardziej trafnych odpowiedzi to polecam taki wątek (i w ogóle każdy post) zapodać na forum jakiegoś filmu, który ma coś wspólnego z twoim tematem ;)

ddiiaarr

Nie bój żaby stary , robiłem tak już masę razy : )
A czemu tu też ?
Bo jest to bardzo popularny film wiec . . . : )

ocenił(a) film na 6
TheSebek

znam popularniejsze :)

TheSebek

Jeszcze był taki amerykański film, w którym chłopak , grający w hokeja, zakochał się w dziewczynie(brunetka lub szatynka nie pamiętam), która niestety zażywała amfetaminę. Na początku kupował jej działki aż sam się w końcu wciągnął....... i tak dalej. Film kończy się nieciekawie, ale jest warty obejrzenia, tylko za chiny ludowe nie potrafię go znaleźć w sieci nie znając tytułu.

ocenił(a) film na 6
TheSebek

Trzynastka, Blow

TheSebek

Sid i Nancy w oryginale "Sid and Nancy" jak naj bardziej film o cpunach,goraco polecam

użytkownik usunięty
TheSebek

Że życie ma sens (polski film, ale słyszałam od niektórych, że przebił nawet "Requiem...", lecz to nie moja opinia bo nie oglądałam).

użytkownik usunięty
TheSebek

Dziwne, że nikt jeszcze nie wspomniał o "Broken Vessels". IMO najlepszy film o ćpunach jaki widziałem. Jeszcze "The Business" wart obejrzenia.

TheSebek

Blow z Deppem, Puncture z Evansem, Szkolny Chwyt z Goslingiem, Candy z Ledgerem, Żyć Szybko, Umierać Młodo z Somerhalderem :D

TheSebek

"Narkomani"

TheSebek

a gdzie twelve? the nines? szczególnie twelve i biały majk !!!