Komedia romantyczna w wersji USA...kazdy film to to samo...jest para,poznaja sie nastepnie rozstaja sie,ale w tym czasie uswiadamiaja sobie ze sie kochaja i na koncu sie ponownie lacza...nie ma sensu ogladac komedii romantycznych USA bo sa one takie same,co jest wrecz zenujace....kazdy film ma taki sam scenariusz...dlatego tez byla to ostatnia komedia romantyczna USA obejrzana przeze mnie....
Kobieto gdzie napisalem ze mnie wkurzaja?
Widze po twoim filmach ze wielka fanka z ciebie takich filmidel wiec nie dziwie sie reakcji.
Cały twój wpis jest o tym, że wkurzają cię komedie romantyczne. Przeczytaj co napisałeś jak nie pamiętasz.
Nie wiem jak ty, ale ja tutaj widzę opis schematyczności komedii romantycznych z czym się w zupełności zgadzam. Poza tym czytałam twoje wcześniejsze posty na innych forach - weź zacznij czytać ze zrozumieniem i pisać z sensem.
Powtórzę jeszcze raz : Weź zacznij czytać ze zrozumieniem i zacznij pisać z sensem. Po drugie czemu naskakujesz na mnie? Sam tylko pokazujesz jak godnej pożałowania kultury jesteś.
Coś u ciebie z główką nie bardzo. To ty pierwsza pełna pretensji do mnie napisałaś. Idż na fora filmów, które ci się podobają i nie zawracaj mi , mojej szlachetnej głowy. A kultura ,to nawet jakby ci wskoczyla znienacka na plecy i wytargała za uszy, to byś sie nie poznała,
Pozdrawiam serdecznie
I kto to mówi - odezwał się "kóltóralny", możesz sobie pogratulować bezpodstawnego ataku. Ja tylko zwróciłam uwagę, że autorka pierwszego postu nie napisała niczego co by sugerowało, że ją wkurza (film), napisała tylko, że to jest SCHEMATYCZNE! Stąd skwitowałam, że nie dość, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, to jeszcze piszesz komentarze z czapy.
Szlachetna głowa powiadasz? Rodowodzik proszę i dowód, że nazwisko nie było kupione, bo nie takie już numery były.
A z moją głową jest wszystko w porządku, martwiłabym się o twoją za to. Masz jakąś paranoję? Wcześniej nie miałam do ciebie pretensji zwróciłam ci uwagę, a ty ni z gruchy ni z pietruchy zakładasz jaka to ja nie jestem- na podstawie niby czego?
Już się tak nie tłumacz, bo nie jestem zbytnio zainteresowany twoimi wynurzeniami.
Pozdrawiam serdecznie miłego wieczoru życząc
Tak, bo dużo ciekawsze jest za to śledzenie każdego tematu dotyczącego tego filmu i rzucanie się na każdego kto nie daj Boże wypowie się niepochlebnie o nim -_-
To może miałoby i sens gdybyś opanował jakże przydatną sztukę czytania ze zrozumieniem. A te nieszczere pozdrowienia, to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.
Ironiczny jest twój wpis wiesz? Zwłaszcza pierwsze dwa zdania.
Typowa reakcja kogoś kto nie umie się wypowiedzieć - bezpodstawne wyzwiska, i jeszcze raz i jeszcze raz( lol jakby to miało czemuś służyć albo czemukolwiek pomóc). Może byś tak dla odmiany uraczył jakimś rzeczowym wpisem co? Bo do tej pory to twoje wypociny to godne pożałowania są. Czy wolisz się dalej kompromitować tym, że nie masz w gruncie rzeczy nic sensownego do powiedzenia?I znowu używasz epitetów.
Radzę przygotowywać się do matury z polskiego. Nie wiem czy wiesz, ale opiera się ona w głównej mierze właśnie na czytaniu tekstu ze zrozumieniem, jak nie chcesz oblać to weź się solidnie do roboty zamiast mieszać z błotem mądrzejszych i bardziej opanowanych od siebie.
I te twoje pozdrowienia.. weź się na serio nie sil.. Odpuść sobie chłopie bo już i tak zrobiłeś z siebie już nie powiem kogo.
Widze ,że tęskniłaś za mną. Już od rana zebrało ci się na amory.
Moai szanowna, ja jestem zajętym kawalerem. Nic z tego nie będzie.
Miłego dnia
jestem fanką no i co z tego każdy lubi jakiś rodzaj filmów. HRA ma racje przeczytaj co napisałeś
A ja się pod tobą podpiszę obiema rękoma. Schemat jest ciągle ten sam, dlatego nie oglądam już tych filmideł. Jedyny naprawdę dobry film o miłości- (a nie jak do tej pory o "zakochaniu się"), to "Eternal Sunshine on Spottless Mind" - celowo użyłam angielskiego tytułu, bo polskie tłumaczenie zrobiło temu filmu krzywdę. Pozdrawiam serdecznie.
Widze ze tu ladne dialogi wyszly z mojej opinii :p
A wiec uzytkownicy Ama97 i HRA sa po prostu zaslepieni przez ten gatunek filmowy i dlatego ciezko im przyjac do wiadomosci jakies zle opinie na ten temat,co powoduje od razu ataki z ich strony.
Nic nie wspomnialem o tym ze ten gatunek filmowy mnie wkurza,wiec zostawie bez komentarza wpisy tych dwojga bo do nich i tak nie dociera nic.
Moai jestem uzytkownikiem a nie uzytkowniczka ;p
Nie potrzebnie w sumie wdalas sie w dyskusje z HRA bo to jak walka z wiatrakami ;] ale fajnie ze mamy takie samo zdanie pozdrawiam Cie ;)
Oj, to przepraszam kolegę najmocniej nie sprawdzałam w profilu. I fakt nie potrzebnie się wdawałam, gdyby we mnie nie zaczął rzucać epitetami to bym debila zignorowała, no bo po prostu poraża mnie ten absolutny brak elokwencji. Ja nie wiem skąd ci ludzie wyciągają takie niedorzeczne wnioski, przypominają mi się fanki Zmierzchu, to jest dokładnie ta sama liga.
Skrytykujesz ich ulubione "dzieuo" a oni to traktują jak atak personalny. >.>
Czy szanowny pan kawaler raczył by się wreszcie zamknąć bo już zaczyna mnie to irytować a wiedz że ja potrafię uprzykrzyć życie na tym portalu. Więc z łaski swojej zejdź z mojej koleżanki i przestań stukać w klawiaturę bo robisz z siebie "Debila".
Witam szanowną pannę Widzę ,że panny mnożą sie w przerażajacym tempie. Która z Pań jest głupia , a ktora głupsza, bo cos nie mogę rozróżnić , a wypadołoby przyznać którejś palme pierwszeństwa?
Sentia, nie wdawaj się w to, bo to jest książkowy okaz debila, ściągnie cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Debil
Z takimi nawet nie ma co zaczynać. Sama się przejechałam, nie powinnam była mu odpisywać bo to na serio strata czasu. Forum jest od dyskusji, a ten niepoważny osobnik myśli, że jak komuś zacznie podskakiwać to nie wiadomo jaki kozak jest. A tak naprawdę swoim zachowaniem tylko zniechęca i do siebie, i do filmu jakiego broni. Więc uzyska odwrotny efekt wręcz niż zamierzał.
Widzę, że bardzo ci sie przygłupie nudzi. Jak nie masz co robić, to weż sie do nauki, książke jakąś przeczytaj, rodzicom na gospodarstwie pomóż, a nie zaniżasz poziom tego sympatycznego portalu.
Wiesz co ten człowiek jest bardzo zabawny....
To niesamowite jakie on zna słownictwo...
Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem jego kultury...
Takich to ze świecą szukać
Wiesz myślę, że najlepiej będzie jak przestanie się jemu odpisywać, a nawet i innych w przyszłości ostrzec przed wdawaniem się w dyskusję z nim :P
Bo one na serio prowadzą donikąd.
Nie kłam. Cały twoj wpis opowiada o tym jak to wkurzają cię komedie romantyczne z USA.
A ty dalej swoje...napisalem tak jak to wspomniala wczesniej Moai'a schemat tego gatunku filmowego,ze kazdy nowy film jaki powstanie w charakterze komedii romantycznej ma taki sam przebieg,co jest strasznie nudnawe.
Zreszta obejrzalem ten film bo mialem nadzieje na cos nowego,ale ponownie sie zawiodlem,dlatego tez teraz bede raczej trzymal sie z dala od takich filmow.
Moze juz nie odpisuj nic bo taka konwersacja niema wiekszego sensu i tez zaczyna nudzic ;]
No i napisales banał, o którym kazdy rozgarnięty widz wie. Komedia romantyczna to kino opierające sie na schemacie. Kino z tak zwanej niższej półki: niewymagające i nieambitne. Oparte na prostych zasadach. Celem komedii romantycznej jest pokazanie prostej miłosnej historii i wprowadzenie widza w pogodny nastrój. I tyle . Koniec ,kropka.
Może po prostu nie zaczynaj takich tematów. Nie lubisz takich filmów i to jest twoja sprawa. Ale po co pózniej bezsensownie przeczysz temu co napisałeś.
Właśnie dlatego ci odpisałem, że założyłeś nudny, niepotrzebny temat.
Z toba rozmowe przeciez skonczylem juz wczoraj wiec nie wiem po co sie trudzisz i medrkujesz znowu.
Ale ja nie skończyłem. Próbowalem wbić ci troche rozumu do głowy, ale to próżny trud. Jestes niereformowalny.
"Ale ja nie skończyłem..." :D szczerze mowiac mam beke z ciebie :D
Tak jestem nie reformowalny :D
Pozdro :D
Oj tak tak :) w sumie teraz wszyscy sa zdania zeby "nie karmic trolla" :D troszke go jednak pokarmilismy i juz wystarczy chyba ;p
Ehhhmmm.... ten typ człowieka jest jakiś dziwny. 3 godziny temu wyzwał mnie na forum Zmierzchu ( trollowa idiotka) Brak mi słów
Ale wiesz najlepsze jest też to, że nawet gdybyś przyznał, że ci się ten film nie spodobał, albo byś napisał, że był zły to i tak - co z tego? To jest forum o filmach, dyskutuje się tutaj o filmach. A z jakiegoś powodu niektórych boli, kiedy spotykają kogoś z odmienną opinią. To wolny kraj i panuje wolność słowa.
No tak,ja napisalem to co mysle o tym filmie i wyrazilem swoja opinie :)
Nie kazdy musi sie z nia zgadzac,to przeciez wiadome,ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania ;]
muszę się zgodzić. sam tytuł nie zapowiadał filmu najlepiej (skojarzyło mi się, np. z "Love and other drugs" - owy film nie przypadł mi do gustu). mogłabym dodać, że coraz częściej komedie romantyczne to w pewnej części komercja. sławne twarze, prosty scenariusz. miliony widzów. sporo kasy. przeszło bez echa. i kolejny scenariusz się zbiera. i tak w kółko i bez końca. to może być nudzące, nie ukrywajmy. Mila Kunis zagrała bardzo fajnie. z kobiecą igraszką oraz z wrażliwością. Justina wolę w kadrze podczas kręcenia teledysków, choć fanką jego głosu również nie jestem...
+ staram się zbyt nie 'hejtować' komedii romantycznych, abym nie została otoczona przez miłośników tegoż gatunku. (jw)
ja raczej utknęłam w horrorach, sensacji, dramatach i innych.
a tak jeszcze napominając kapkę do komentarzy wyżej - świetny opis Amerykańskich komedii + niektórzy to jednak są śmieszni :D
Best wishes ;)