http://www.youtube.com/watch?v=WVvkjBWCDDw&feature=g-upl
Sporo tematów załyżyłeś(aś).
Co do propozycji. To nie zgadzam się z rankingiem. Nie wiem co robi Żona na niby na ostatnim miejscu. Jak to była bardzo laitowa komedia z Jenifer.
Brakuję nowości. Za dużo starych i nie jarych komedii romantycznych..
Nowości takich jak :
'To właśnie miłość' który jest powinien być na pierwszym miejscu. A Irlandzkie zaręczyny na 2 :)
'Heartbreaker. Licencja na uwodzenie'
'Facet pełen uroku'
'Narzeczony mimo woli
'Zupełnie jak miłość'
'Ona to on'
'Miłość. Nie przeszkadzać!'
'Holiday'
'Nowożeńcy'
Obejrzyj sobie :)
jakie stare? Góra 97r to wg Cb stare? Ja mam taki gust. I żona na niby jest dla mnid dobrym filmem i to wysokie miejsce 35 bo ja tyle k.rom widziałam że chyba z 200 więc wysoko jest. Te co mi proponujesz to prawie wszystkie widziałam oprócz dwóch. Każdy ma inny gust:> A co do tego tematu to reklamuje swój kanał ńa yt :p pozdrawiam
To właśnie miłość nie widziałam bo jakoś nie mam ochoty tego oglądać mimo że w tv na świeta zazwyczaj leci ja nie lubie k.rom w stylu że przedstawiają historie wielu par jedynym filmem jaki tego stylu widziałam jest sylwester w nowym jorku. Każdy pisze ze to właśnie miłość to najlepsza k.rom nie oglądałam więc nie mogę stwierdzić. Sorki z tej listy nie widziałam jednak 3 filmów bo jeszcze zupełnie jak miłość i facet pełen uroku. a co do facet pełen uroku warto luknąć?
Można obejrzeć. Ale polecam bardziej Zupełnie jak miłość. Bardzo przyjemna komedia, różniąca się od innych komedii tego gatunku.
Co do "To właśnie miłość" to tylko w święta. Obejrzyj sobie następnym razem . Według mnie magiczny film. Wszystko jest tak dobrze sklejone że historia wielu par jest w bardzo dobry sposób przedstawiona. I to jest plus. Większość komedii opiera się na jednej parce. Jest zauroczenie, miłość potem moment sprzeczki i do siebie wracają. Ta sama bajka tylko inne postacie.
W tym świątecznym filmie na to nie ma czasu..
JA właśnie lubie cytuje "Większość komedii opiera się na jednej parce. Jest zauroczenie, miłość potem moment sprzeczki i do siebie wracają. Ta sama bajka tylko inne postacie. " ;);) może obejrze to właśnie miłość jak puszczą ;) Ps jutro leci Listy do Julii taka bajkowa ale ja polecam ale raczej nie w Twoim guście ;)
Nie mówię że mi się coś nie podobało. Tylko za dużo starszych propozycji, których ja nie jestem fanem. Wolę dzisiejsze banalniejsze i takie inteligentniejsze.. znaczy z lepszym humorem i smakiem...
Obejrzyj sobie w internecie. Wpisz w goole PlayTube.. zarejestruj się i oglądaj.. nie ma limitu.. :P nie pobieraj a oglądaj :)