Już od samego początku Mila drażni zachowaniem typu Whore Girls From Bronx. Aczkolwiek
szybko się przyzwyczaiłem i nabrała dla mnie uroku.
Komedia romantyczna w 24 minucie? Dno! mogliby puścić prawdziwy film który powstał!
Potem bylo coraz gorzej z filmem. Justin i Mila nie pasują do siebie do końca filmu,
scenariusz to kopie, Natalie była przekonywująca, Mila jest słabą kopią.
2/10
A ja to widzę zupełnie inaczej. Porównując oba filmy ,to Mila jest zdecydowanie bardziej interesująca. Portman była dla mnie rewelacyjna tylko w jednym filmie "Leon zawodowiec". A póżniej w każdym filmie , w którym miałem przyjemność ją zobaczyć grała na przyzwoitym poziomie. Nic więcej. Natomiast Mila jest ozdobą każdego filmu. Taką wisienką na torcie. Niepospolita uroda, magnetyzm i naturalność
Podsumowując ; to dobrze,że tak się różnimy w swoich ocenach. Jest o czym pogadać i jest o co się posprzeczać
Jak dla mnie zdecydowanie dobra komedia romantyczna. Polecam
Na razie doszedłem do połowy filmu i przede wszystkim drugoplanowi aktorzy pokazują klasę w filmie - mają po prostu świetnie napisane role:)
Mila Kunis w kazdym filmie wygląda tak samo... ciemne włosy i pomalowane dookoła oczy. Nie jest dla mnie pięknością, nie ma tej subtelności co Natalie - to już rzecz gustu. Nie uważam jej zdecydowanie za naturalną. Magnetyzm? Tak, to w sobie ma.
Faktycznie Mila wszędzie wygląda tak samo. Ale jak dla mnie to dobrze. Niech się nie zmienia. Co do malowania oczu, no to Panie już tak mają w zwyczaju, Oczy to duży atut MIli. Ma piękne, wielkie ,typowo ukraińskie oczyska
Zgadzam się. że uroda Portman jest bardziej subtelna
Jak bym miał możliwość wybrać się z jedną z tych Pań np. na kolację {co niestety się nie zdarzy} to bez zastanowienia wybrałbym Kunis. No ,ale to naturalnie , jak piszesz rzecz gustu
Ostatecznie dałem filmowi 5/10
Randka - dla mnie zdecydowanie z Natalie;)
Przynajmniej nie będzie konkurencji :D