Piękna dziewczyna i jeden ze znanych Justinów, czy to wróży nam przepis na sukces?? Niestety, wg mnie niekoniecznie. Film jest przyjemny, ale historia nieco oklepana, można się domyślić niemalże każdej sceny i każdego zwrotu "akcji". Romantyczny, owszem, czy komedia?? No cóż, wprawdzie bohaterowie wzbudzają naszą sympatię, natomiast typowej komedii tu jak na lekarstwo, kilka zabawnych, poprawnych scen. Generalnie można obejrzeć, film jest przyzwoity, ale spodziewałam się czegoś więcej. Pozdrawiam serdecznie.
Film jak pamiętam był dość dobrze reklamowany, więc chęci na dobre kino były większe.
Co do fabuły to nie jest skomplikowana i SPOJLER ckliwe zakończenie jak dla mnie obniża ocenę, niestety.
Sceny były lepsze i gorsze. Justin jak to Justin wielkiego szału nie ma, ale gra przyzwoicie.
Dla Mili Kunis specjalnie podwyższyłem ocenę, bo bardzo za nią przepadam. W moim mniemaniu wyszła tak jak oczekiwałem.
Spodziewałem się troszkę więcej śmiechu no i parę razy zdarzyło mi się spoglądnąć na zegarek. Czasami nudno i film lekko za długi.
Poza tym reszta jest ok. Miło zobaczyć w rolach drugoplanowych bardziej znane twarze:)
Jak już wspomniałem dla Kunis ocena podwyższyłem do 7/10, gdyby nie ona byłby to jeden z wielu filmów 6/10.