dzieki Mili Kunis film super, widac, ze pocwiczyla na silowni do tego filmu, jak na swoje lata ma
super figure, nie lepsza niz moja dziewczyna oczywiscie;) ale i tak rewelacja, az milo
popatrzec:), a nawet ten Justin nie taki zly aktor, to chyba 1 film jaki z nim widzialem i odnioslem
pozytywne wrazenie
teraz ponad 29, a to juz prawie 30, w filmie miala 28, a ja znam sporo kobiet, ktore po 25-26 roku zycia, stracily swoja figure na rzecz tluszczyku i faldek, wystarczy chciec, moja kolezanka, ktora w wieku 30 strasznie sie zapuscila, wziela sie za siebie, codziennie chodzila na silownie i po roku sa piekne tego efekty, teraz w wieku 32 wyglada lepiej niz jak miala 5 lat mniej, a wystarczyla odrobina silnej woli i samozaparcia:] dlatego uwazam ze jak na swoj wiek MK sie bardzo dobrze trzyma:)
To jest 85 rocznik. Więc ma 27 lat. Dwa, to jaką ma figurę zależy od tego jak się prowadzi. Jest aktorką, więc zapewne uzależnia swoją figurę od potrzeb danego filmu. Popatrz np na Renée Zellweger która do roli Briget Jones specjalnie przytyła.
Plus to jak ma wyglądać kobieta jest na prawdę kwestią gustu ;)