To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216090
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

film obejrzałam, po zachęcającej wypowiedzi znajomej, która powiedziała, że jest to film inny niż wszystkie typowe komedie romantyczne. inny to on na pewno jest, gdyż to jeden z najgorszych filmów jakie ostatnio oglądałam. brak jest jakieś spójności w tym wszystkim, wszystkie wątki, które z założenia miały być śmieszne, były złą kopią od innych filmów, nie było niczego, czego już nie widziałam i co by mnie zaskoczyło. natomiast aktorzy, to jakieś wielkie nieporozumienie. milę kunis pamiętam z "czarnego łabędzie", gdzie podobała mi się jej rola. aronofsky widocznie wiedział, co i jak ma zrobić, żeby ukryć wszystko to, co w "to tylko sex" mnie irytuje. cała kreacja tej dziewczyny jest okropna- tzw. "kumpela", która ma wszystko gdzieś, jest nonszalancka i wulgarna. zaś justin timberlake wyszedł w filmie na największego geja ever- fragmenty kiedy śpiewa/nuci piosenki ? co to było? totalne dno! jako para kunis-timberlake byli nudni, nie było żadnej chemii, więzi. wątki poboczne, to tylko tematy na doczepkę, które były zbędne lub były zwykłą zapchajdziurą.
film okropny !

ocenił(a) film na 3
andziaoo7

Jedyny pozytyw tego filmu to Woody Harrelson . Dzięki niemu film dostał od mnie 3/10. Tak by miał 1/10. Reszt filmu jak wyżej opisano. Kunis i Timberlake wszystko robili byle nie pokazać jakiś umiejętności aktorskich. Kolejna słaba amerykańska komedia która była do znudzenia reklamowana w tym roku.

ocenił(a) film na 6
Mulek

A tam bez przesady, są filmy zdecydowanie gorsze :). U mnie 6/10 ale może...może i na te 6 pktów nie zasłużyło. Film przewidywalny...ale momentami nie taki zły :). Motyw z ojcem Timberlake'a całkiem całkiem.