To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216083
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

zaczynajac wiedzialam jak sie skonczy wiec przewiniecie filmu trwalo 5 min i tak za dlugo,
nie ma jednej rzeczy która by zadziwil zakoczyl rozsmieszyl teksty na siłe smieszne blee

ocenił(a) film na 8
ulka150

"Zaczynając wiedziałem jak się skończy" Napraaaaaaaaaaaawdę ?! :O
Nie możliwe, że od poczatku wiedziałes jak skończy się KOMEDIA ROMANTYCZNA, no niebywałe ! Podziwiam !

ocenił(a) film na 1
Olsa09

no w sumie glup[iop to ujelam :p ale ogladaxc nie potrafilam inne komedie romantyczne jeszcze tam zdzierzylam ;]

ocenił(a) film na 8
ulka150

Dobrze napisana i bardzo ambitna recenzja.
Ulko, pisz jak najwięcej. Twoje teksty czyta się z prawdziwą przyjemnością.
Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 1
HRA

o jej ales zaświeciła sory za błędy oglądajcie sobie romantyczne komedie po prostu nie lubię tego gatunku i faktycznie nie będe już o tym pisała czy komentowala, inteligenciku

ocenił(a) film na 1
HRA

a i rada na przyszłość napisz wprost co chcesz napisac naprawde Ci to ułatwi życie no ale z Twoją bystrościa już chyba łatwiejsze być nie może

ocenił(a) film na 8
ulka150

No właśnie chciałem ułatwić życie Tobie i napisałem wprost. Szczerze i otwarcie.
A dlaczego Ty mnie od inteligencików wyzywasz ? Ładnie to tak się awanturować?
Miłej niedzieli.

ocenił(a) film na 1
HRA

Nie bądź taki miły bo w reklamie cukru niedługo wystąpisz

ocenił(a) film na 8
ulka150

Dobrze . Jesteś typową ignorantką filmową. Do tego pozbawioną umiejętności poprawnego pisania. Piszesz chaotycznie i wyjątkowo niechlujnie. Twój pierwszy wpis jest tak idiotyczny, że czytając go trudno zachowac powagę. I dobra rada na przyszłość; Bierz się do nauki dziewczyno, póki nie jest za póżno.

No i jak ?
Teraz chyba było lepiej. W reklamie cukru już nie wystąpie, prawda?

Jak zwykle serdecznie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 1
HRA

no już prawie mnie zagiąłeś ale to jeszcze nie to że siedze pod stołem a rady zachowaj dla innych bo ja z nich nię bede korzystać :( Pozdrawiam cieplutko ;*:*:*:

ocenił(a) film na 1
ulka150

bierz sie do nauki póki nie jest za późno, na nauke nigdy nie jest za późno, ile masz lat swoją droga tak z 5 dych będzie bo takie teksty od młodszych ludzi nigdy nie słyszałam

ocenił(a) film na 8
ulka150

Jestem młody, ale bardzo doświadczony i niezwykle mądry. Po prostu zjadlem wszystkie rozumy jak mawiają. Dlatego nie mam żadanych oporów ,żeby udzielić czasem jakiejś rady przeuroczej filmwebowiczce.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
HRA

Oczywiście serdecznie

ocenił(a) film na 1
HRA

sam sie naucz przyjmować od kogoś rady a później dopiero ich udzielaj myśląc że ktoś weżmie je pod uwagę jesteś dla mnie za mądry nie pisz juz nic do mnie bo i tak nie rozumiem

ocenił(a) film na 8
ulka150

Przecież wiem ,że nic nie rozumiesz.
Pozdrawiając serdecznie z satysfakcją Żegnam

ocenił(a) film na 1
HRA

no, jeśli uważasz że te myśli które wypowiedziałeś kwalifikują się do niezrozumienia i uwierzyłeś że napisałam naprawdę że ich nie zrozumiałam świadczą o Twojej głupocie nie podnoś mi ciśnienia człowieku nie pozdrawiam Cie bo jesteś dla mnie dziwny i jak coś pisze to pisze prawdę a Ty robisz dobrą minę do złej gry faszywy jesteś prócz tego ze dziwadło

ocenił(a) film na 8
ulka150

Przede wszystkim Szanowna Ulko to naucz sie pisać. Naucz się budować zdania. I zacznij myśleć zanim coś napiszesz, bo dopóki tego nie zrobisz, to tylko Ty będziesz tu dziwadłem. A ja będę sobie z Ciebie grzecznie żartował.

Pozdrawiam najserdeczniej jak potrafię.

ocenił(a) film na 1
HRA

sobie pozdrawiaj i bądź sobie mądry i grzeczny w swoim własnym zarozumiałym mózgu, ale wiedz ze pozdrowienia z twojej strony sa dla mnie obelgą więc nie sprawiaj mi przykrości więcej tym, nie napiszę już nic jeszcze sobie coś napisz swoją złotą myśl i zajmij się tym o czym jest ta strona czyli ocenianiem filmów

ocenił(a) film na 8
ulka150

Ale ja inaczej nie potrafię . Ja mam to genetycznie zakodowane. Jak ja bym Cie nie pozdrowił to bym nie usnął.
Zyczę Ci milej nocy i oczywiście pozdrawiam serdecznie