To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216091
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

gniot

ocenił(a) film na 4

film dla nastolatków, poszedł na przewijaniu. Miał dobrą promocję, ale to, co za nim stało po
prostu mnie zawiodło. Mam wrażenie, ze czy to produkcja zachodnia, czy polska jest jeden
szablon: dużo seksu, kilka sprośnych tekstów, obowiązkowo jakiś gej w filmie i piękne
miasto jako tło.końcówkę zna się już na początku. Scenarzystom po prostu kończą się
pomysły.
Takie filmy oglądam jako reset po całym dniu, ale ile razy można oglądać to samo? Niby
postęp, ludzie kreatywni, a tak naprawde ładnie opakowany bubel. 4/10

aisha8600

jak dla mnie nie ma znaczenia , czy fabuła sie powtarza , moze sie ogladac calkiem przyjemnie, ale ten film mi wieje nudą, musialam przewijac , bo sie nic nie dzialo,a bzykanie na ekranie mi nie robi, zeby to ogladac przez 90% filmu. słabizna jakich mało.

ocenił(a) film na 8
aisha8600

Szanowna Aisho, narzekasz na film, pisząc ,że to szablon. A przecież Twoja recenzja to również szablon. Takich krytycznych wpisów jak Twój są tu tysiące. Waściwie identycznych. Te same słowa. Te same zdania. Bla bla bla. A przecież wystarczy przeczytać opis filmu, obejrzeć trailer, żeby wiedzić czego po danej produkcji można się spodziewać. Po co póżniej narzekać i tracić czas swój i użytkowników Filmwebu
Pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) film na 4
HRA

Jeżeli czytasz tą samą opinię (pozytywną) po raz setny nie zaszkodzi dodać i swoją, może i szablonową, ale negatywną. Powinieneś wiedzieć Szanowny(a) HRA, że trailer, ani opis za dużo o filmie nie mówi, a w temacie tego filmu zbytnio rozwinąć się nie można. Z resztą Twój też niewiele wnosi, bo to nie dyskusja na temat mojej wypowiedzi, a raczej filmu. Pozdrawiam