musze to napisac - Mila jest przepiekną kobietka :)
a film moze byc, tak na 7
Trochę inna jesteś, Twój awatar o tym świadczy.
Nie powinnaś wstydzić się swoich homoseksualnych skłonności.
Przepraszam, nie miałem zamiaru Cię obrazić, mój post nie jest negatywnie nacechowany, choć możesz odnosić takie wrażenie. Chciałem tylko byś wyszła z cienia i nie bała się i wstydziła mówić o swojej orientacji, żyjemy w 21 wieku i obecnie wiele osób bez skrępowania o tym mówi.
Wybacz jeśli Cię uraziłem.
moja orientacja nie odbiega od większości seksualnej tego kraju, po prostu zazdroszczę tej aktorce urody. A mój awatar nawiązuje jedynie do mojej największej obsesji - "Przyjaciół" i ulubieńca Joeya, nie ma to nic wspólnego z moja orientacją, zresztą Joey był bardzo hetero więc cała teoria upada ;)
To że jestem hetero nie oznacza, że nie moge powiedziec, ze inne kobiety sa ładne może nawet i dużo ładniejsze ode mnie. xD a główna aktorka faktycznie urocza. :)
Dokładnie, ja tam się czasem pozachwycam nad urodą jakiejś aktorki co nie oznacza, że jestem innej orientacji o0.. czy w XXI wieku wszystko się do tego sprowadza? ;p.. ludzie, wyluzujcie ;)
Hm.. podejrzewam, że to ironia, więc równie ironicznie odpowiem, że oczywiście nie wygoniłabym ;)