To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 216090
5,4 23 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

W odstępnie zaledwie kilku miesięcy ukażą się 2 filmy o podobnej tematyce. Zobaczcie na "Sex Story" z Kutcher'em i Natalie Portman.

ocenił(a) film na 8
radish

na pewno plagiat i musisz to komuś zgłosić...na co czekasz???

ocenił(a) film na 7
radish

zabawne jest to, że w grają w nich nowo poznane "koleżanki" - Black Swan ;)

glodny1985

"love and other drugs" ta sama fabuła, więc 3 filmy

alaklain

Przecież "love and other drugs" to film zupełnie o czym innym...o.O

so3

właściwie to o niczym.

ocenił(a) film na 6
UnKnowN_3

Dokładnie...

ocenił(a) film na 6
glodny1985

albo, że grają dwie postacie z Różowych lat 70. - Ashton i Mila :D

ocenił(a) film na 5
radish

filmy identyczne praktycznie. a na dodatek grają tu Kunis i Portman z "Łabędzia" :)

Purplecuckoo

pomysł na film rzeczywiście identyczny jak w Sex Story ale ciekawa która produkcja będzie lepsza

ocenił(a) film na 7
Purplecuckoo

Pewnie obie panie po nakręceniu słynnej wspólnej sceny w "Łabędziu" stwierdziły, że muszą szybko wystąpić w czymś, gdzie będzie przede wszystkim dużo seksu damsko-męskiego, żeby nie ich nie posądzono o lesbijskie skłonności... :)

radish

obrotny scenarzysta :)

ocenił(a) film na 7
smerfetka

Kunis w Friends with Benefits i Natalie Portman w Sex Story - właściwie w podobnych rolach, na to wygląda ;D Ale to może być równie dobre jak Sex Story ;D

ocenił(a) film na 9
ignis1903

Czepiacie się Sex Story to miła komedia romantyczna, z chęcią zobaczę coś w podobie ;p jestem na tak i czekam z niecierpliwością na ten film ;dd

użytkownik usunięty
radish

od razu o tym samym pomyślałam...

sex story było całkiem całkiem, podobało mi sie, czekam na te 'wersje'. No i justin <3 mniam ;D

ocenił(a) film na 8
radish

widzialam sex story i bylam teraz na premierze friends with benefits i musze stwierdzic, ze sex story nie dorownuje fwb. mila kunis zagrala swietnie, a timberlake byl dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo sam zle nie zagral. na prawde polecam ten film.

ocenił(a) film na 6
mlodyjelen

nie dziwcię się temu że wychodzą tak podobne filmy w tak krótkim czasie bo chyba nie jest to przypadkiem,takie produkcje mają wpływ na młodzież a jak wiemy świat zmierza wprost do NEW WORLD ORDER tak więc takie nie winne komedie mają was skłaniać do tego byście pieprzyli sie z każdym z przyjacielem,kolegą,itd nie koniecznie z chłopakiem co oczywiście tak naprawdę niszczy wiele związków
w dodatku grają tam dwie marionetki showbiznesu Natalie i Kunis -zbieg okoliczności ?;p

radish

Po prostu Jackie i Kelso chcieli wzbudzić w sobie zazdrość :P A tak serio to oglądałam obydwa i muszę stwierdzić, że Friends with Benefits jest o niebo lepszy, mimo bardzo lubię filmy z Natalią, ukłon dla Mila'y i Justina ;) Tutaj przynajmniej się pośmiałam, a na Sex Story niestety nie.

ocenił(a) film na 6
radish

są podobne ale powiedzmy sobie szczerzy wszystkie komedie romantyczne kończą się tak samo i są o tym samym. "sex story" się sprzedało to zrobili podobny.

ocenił(a) film na 8
Dirty_Elwira

Żaden plagiat ani gniot czy podróbka. Friends with benefits został nakręcony na długo przed No Strings Attached. Producenci filmu postanowili przełożyć premierę na póżniejszy termin i w międzyczasie była premiera filmu z Portman i Kutcherem. Jeśli mamy jakiś film oskarżać to prędzej Sex Story. Ogólnie oba są dobre. A jak ktoś mówi, że to tylko sex nie jest śmieszny to albo oglądał zupełnie inny film albo w życiu nie miał dziewczyny/chłopaka nie był w związku, nigdy się nie kochał a tym bardziej nie miał przyjaciela od łóżka. Ja tam się uśmiałem przez cały seans. To że film jest przewidywalny to raczej nic dziwnego przecież to komedia romantyczna a nie thriller psychologiczny ze skomplikowaną fabułą i zwrotami akcji. Chyba sami nie wiecie czego oczekiwać po filmie? Wielcy krytycy filmowi. Jak na komedie romantyczną to film jest bardzo dobry 8/10. Pozdrawiam wszystkich hejterów i pseudo krytyków.

ocenił(a) film na 8
Valmont_3

to są zgoła dwie inne produkcje, na pierwszy rzut oka mogą wydawać się podobne, ale jak się obejrzy oba filmy to okazuje się że dwie zupełnie różne historie.