PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=587358}

To tylko seks

Friends with Benefits
2011
6,7 216 tys. ocen
6,7 10 1 215894
5,4 32 krytyków
To tylko seks
powrót do forum filmu To tylko seks

...ale bardzo przyjemnie się ogląda. Tym bardziej po tych wszystkich przygnębiających
thrillerach, dramatach, itd. Już dawno miałam ochotę na jakiś lekki film :) może stąd trochę
zawyżona ocena ode mnie, dałam 7 i wrzuciłam do ulubionych ;)

użytkownik usunięty
adie9

zgadzam się, że może i przewidywalny i lekki, ale dość dobrze się ogląda, są też niektóre śmieszne momenty i muzyka w tle, np. Train ;) może właśnie dlatego ja dałam 9 i wrzuciłam do ulubionych :))))

ocenił(a) film na 8

heh, dokładnie :) W ogóle długo szukałam jakiejś sensownej komedii romantycznej :) Może masz jakieś godne polecenia?

ocenił(a) film na 7
adie9

500 dni miłości.

użytkownik usunięty
adie9

Podobnie lekko i całkiem znośnie (nie za słodko) zagranych komedii romantycznych to np. Pewnego razu w Rzymie, czy Narzeczony mimo woli, jak dla mnie to godne uwagi ;) A dobra akcja z romansem w tle to dla mnie: Mr. & Mrs. Smith albo Włoska robota ;)

ocenił(a) film na 8

dzięki za propozycje :), ale niestety zaczął się rok akademicki i pewnie nie będę miała za bardzo czasu na oglądanie filmów. ale jak tylko będę miała wolną chwilę to zajrzę do nich ;)

użytkownik usunięty
adie9

Znam ten ból, tez rozpoczęłam rok akademicki i wiem jak to jest z wygospodarowaniem wolnego czasu ;) ale jesli juz sie uda to zyczę miłego oglądania ;)

ocenił(a) film na 8

heh, niestety taki nasz los xD, ale dzięki ;)

adie9

Rok akademicki czy wakacje, zawsze znajde czas na ogladanie (dobrych) filmow. Co wy, studiujecie fizyke techniczna i
w kazdym miesiącu macie sesje czy co? :p

ocenił(a) film na 8
cRIS_10

heh, tak mi się wydawało na początku. aktualnie zajmuję się nic nie robieniem, oglądaniem filmów i od czasu do czasu nauką xD ale to do czasu, jak się zorientuję że się nie wyrobię ze wszystkim :P

ocenił(a) film na 8
adie9

@adie9, prawdopodobnie z tego samego powodu dałem 8 serduszkiem ;) nie oglądam za często komedii romantycznych (nie to żebym nie lubił,ale samemu to mi się nie chce;) ), więc jak już mi się zdarzy to często daję prawdopodobnie zawyżoną ocenę :) Film jak to komedia romantyczna dość wyidealizowany, niby wszyscy wiedzą jak się skończy, ale to nie odbiera żadnej przyjemności z oglądania i śledzenia rozwijanego wątku. Takie po prostu fajne kino, dodatkowy plus za Semisonic na końcu;)

ocenił(a) film na 8
old_school_man

NOWY JORK W TLE CUDOWNY <3

ocenił(a) film na 8
wethepeople

w 100 % się zgadzam, Nowy York zauroczył mnie w tym filmie ^^

ocenił(a) film na 7
adie9

taki to wlasnie film banalny ale milo sie oglada pelen relaks:)

ocenił(a) film na 8
adie9

A jaka komedia romantyczna jest nie banalna do tego amerykańska ? To norma tego gatunku.
Ale każda ma coś innego.
To się przyjemnie oglądało, taka laitowa komedia na noc.. sceny w Nowym Jorku, śpiewający Justin Timberlake coś wspaniałego..
I oczywiście piękna Mila Kunis.

ocenił(a) film na 6
vergin8

Czyż komedie romantyczne nie mają właśnie takie być?

ocenił(a) film na 7
adie9

Zgadzam się,film bez rewelacji i przewidywalny ale za to fajna Mila Kunis.