...ale bardzo przyjemnie się ogląda. Tym bardziej po tych wszystkich przygnębiających
thrillerach, dramatach, itd. Już dawno miałam ochotę na jakiś lekki film :) może stąd trochę
zawyżona ocena ode mnie, dałam 7 i wrzuciłam do ulubionych ;)
zgadzam się, że może i przewidywalny i lekki, ale dość dobrze się ogląda, są też niektóre śmieszne momenty i muzyka w tle, np. Train ;) może właśnie dlatego ja dałam 9 i wrzuciłam do ulubionych :))))
heh, dokładnie :) W ogóle długo szukałam jakiejś sensownej komedii romantycznej :) Może masz jakieś godne polecenia?
Podobnie lekko i całkiem znośnie (nie za słodko) zagranych komedii romantycznych to np. Pewnego razu w Rzymie, czy Narzeczony mimo woli, jak dla mnie to godne uwagi ;) A dobra akcja z romansem w tle to dla mnie: Mr. & Mrs. Smith albo Włoska robota ;)
dzięki za propozycje :), ale niestety zaczął się rok akademicki i pewnie nie będę miała za bardzo czasu na oglądanie filmów. ale jak tylko będę miała wolną chwilę to zajrzę do nich ;)
Znam ten ból, tez rozpoczęłam rok akademicki i wiem jak to jest z wygospodarowaniem wolnego czasu ;) ale jesli juz sie uda to zyczę miłego oglądania ;)
Rok akademicki czy wakacje, zawsze znajde czas na ogladanie (dobrych) filmow. Co wy, studiujecie fizyke techniczna i
w kazdym miesiącu macie sesje czy co? :p
heh, tak mi się wydawało na początku. aktualnie zajmuję się nic nie robieniem, oglądaniem filmów i od czasu do czasu nauką xD ale to do czasu, jak się zorientuję że się nie wyrobię ze wszystkim :P
@adie9, prawdopodobnie z tego samego powodu dałem 8 serduszkiem ;) nie oglądam za często komedii romantycznych (nie to żebym nie lubił,ale samemu to mi się nie chce;) ), więc jak już mi się zdarzy to często daję prawdopodobnie zawyżoną ocenę :) Film jak to komedia romantyczna dość wyidealizowany, niby wszyscy wiedzą jak się skończy, ale to nie odbiera żadnej przyjemności z oglądania i śledzenia rozwijanego wątku. Takie po prostu fajne kino, dodatkowy plus za Semisonic na końcu;)
A jaka komedia romantyczna jest nie banalna do tego amerykańska ? To norma tego gatunku.
Ale każda ma coś innego.
To się przyjemnie oglądało, taka laitowa komedia na noc.. sceny w Nowym Jorku, śpiewający Justin Timberlake coś wspaniałego..
I oczywiście piękna Mila Kunis.