rewelacja, dobry pomysł, znakomita realizacja, muzyka, IHMO największe plusy to nadająca klimat narracja i oszczędna praktycznie jednorodna praca kamery. masterpiece
W razie czego mam napisy do tego filmu jesli jeszcze bylbys zainteresowany.
Faktycznie, muzyka pasuje idealnie.
Film bardzo bolesny...
Witam!
Trochę wody upłynęło... ale może posiadasz jeszcze napisy do filmu Tony Takitani...
Bardzo będę wdzięczny
pzdr
mm
niesamowity, jak dla mnie ten film... sam nie wiem, poprostu powala, prostotą wykonania, dzięki czemu ma swój oryginalny klimat, oszczędnością w formie aktorskiej dzięki czemu, dla mnie, staje się opowieść bardziej realna, pozwalająca wręcz poczuć pustkę... rewelka
Prawdziwa gratka dla fanów Murakamiego. Film ma w sobie coś niesamowitego tak jak i książki ww autora na podstawie których powstał.
Zgadzam się, naprawdę coś cudownego. Ta oszczędność formy a zarazem klimat stworzony za pomocą obrazów, niemal ma się wrażenie, że czyta się opowiadanie Murakamiego. Bardzo nastrojowy i przejmujący
Dla mnie film był dobry do momentu, gdy jego żona zginęła w wypadku. Raczej mało wiarygodne uśmiercenie bohaterki. Wszystkie nieszczęścia naraz? Bez przesady. Wydarzenia spotykające bohatera są podporządkowane nadrzędnym tezom, które chciał przekazać reżyser. Nie lubię tak. Naprawdę sprawia wam przyjemność ponad godzinna obserwacja mazgającego się głównego bohatera?