PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602101}
7,9 134 tys. ocen
7,9 10 1 134333
7,3 103 krytyków
Top Gun: Maverick
powrót do forum filmu Top Gun: Maverick

Jeżeli mnieliśmy sie po czuć jak w kokpicie samolotu wzbijać wysokość opadać robić niepowtarzalne manewry w powietrzu.Przekracasz
granice waszkości wystawiasz swój organizm na kolejne przekraczanie granic.Krótko mówiąc to co dzieje wysoko nad ziemią jest najlepszą wizytówko tego filmu .Ba powinno być po to idziemy na ten film
To co dzieje się na dole a dzieje się troche rywalizacja wzięcia udziału w niebezpiecznej misji Kipiący testosteron wśród młody pilotów sprawa z przeszłości a dokładnie która kłuje dwóch bohaterów jak drzaska w oku .
No i odradza się dawma miłość ,ale tak naprawdę to my chcemy się znowu wzbić przestworza tego świata znów oglądać ten piekny świat z lotu samolotu .Ja patrzyłem na zegarek do końca filmu nie to że mnie nudziło to się działo po za scenami w chmurach.Ale bałem się czy jeszcze będzie czas na te niesamowite sceny
Nawet juz misja która miała zostać wykonana na mnie nawet przestało mieć znaczenie nawet gdyby mieli zestrzelić kurnik z kurami bym się nie obraził .Po prostu lećmy do góry .Oczywiście pisze grubą kreską wiadomo że film też potrzebuje fabuły chemii między bohaterami ,krótko mówiąc na ziemi też musi dziać i wszystko grać no i gra
Zawsze sobie mówię że każdy film ma jakieś przesłanie czy to kino strikte rozrywkowe czy te które mierzy wyżej i chce byś kinem ambitnym ,niezależnym .A co ten film ma do przekazania ,dla mnie może że czasem nie ma co myśleć na zapas zaufać sobie i swym umięjtościom zostawić przeszłośc po zamykać dawne sprawy .

P.S Z tym czasem nie nagminnym myśleniem coś jest na rzeczy gdy wracałem z kina został mi jeszcze popcorn siedziąc w autobusie myślałem by uwazać by nie rosypać popcornu efekt okazał sie odwrotny część popcornu przez moją uwagę została wysypana może gdybym ta nie forsował mozgu tak swą myślą,może bym cały popcorn do wiozł do domu.8/10