PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=602101}
7,9 128 tys. ocen
7,9 10 1 127867
7,4 88 krytyków
Top Gun: Maverick
powrót do forum filmu Top Gun: Maverick
ocenił(a) film na 9
Axel

Mam nadzieje, ze nikt.

Baara

podbijam, nie ma Tony'ego, nie ma Top Guna

adrenalina24

hmm, zastanówmy się.. może Ridley? ostatnimi czasy w modzie jest by w jakiejś części brat przejmował schedę po bracie np. bracia Kaczyńscy, bracia Fornalikowie, Brad Pitt ;/

a tak na poważnie dla miłośników jedynki to chyba lepiej, aby film nie powastał

MacVas

W sumie to bardzo ładnym gestem ze strony Ridleya byłaby dobra kontynuacja i zakończenie filmu brata.Jednak faktycznie,biorąc pod uwagę małe szanse na przebicie "jedynki" (nawet przez człowieka mającego bardzo dobry warsztat i tendencje do kręcenia świetnych filmów) lepiej może niech pierwowzór pozostanie kultowym filmem bez priqueli,siqueli remejkow itp.

ocenił(a) film na 6
MacVas

Raczej Ridley nie nadawałby się do zrobienia Top Gun (poprostu nie widzę go w tej roli). Też jestem zdania żeby nie było sequela Top Gun. Niech pozostanie tylko orginał, żeby upaniętnić Tonnego jego najlepszym filmem.

Lucas1608

Racja. Gdyby Ridley nakręcił "dwójkę" to na końcu filmu wszyscy by zginęli.

gdynia_master

Obawiam się że gdy trybiki wytwórni pójdą w ruch to już ich nic nie zatrzyma. Choć w tym wypadku mam nadzieję że się mylę i projekt jednak zostanie anulowany. Takich filmów jak Top Gun nie należy kalać zwłaszcza teraz bez Tony`ego.

MacVas

Ridley niech już lepiej się za nic nie bierze... Wystarczy mi po dwóch parodiach ostatnich lat, czyli Robin Hoodzie i Prometeuszu.

LeoMessi86

Ja nie mam nic przeciwko, chociaż to raczej nie jego gatunek. Cóż mi się podobał prometeusz i Robin Hood.

Axel

Michael Mann?

ptakusz

Uwielbiam Manna ale raczej nie widziałbym go jak reżysera tej produkcji. Chociaż może... - w końcu nie raz już zaskakiwał.

Axel

A może Michael Bay. Wyobraźcie sobie Toma Cruise'a za sterami transformera.

nchdk

Pan Michael ma wizualne kwalifikacje do nakręcenia tego
jego portfolio mówi samo za siebie

Axel

brat i wprowadzi Tomka do uniwersum Ridvengers.
Jeśli nie wiesz co to Ridvengers, to zapraszam na blog usera neo_angin, powinien być w gorących postach

Axel

Może Ridley