Zgadzam się w 1000% =) prześliczna !! ...
film hym ... mozna by sie zastanowić. Wdziałam go dawno i szczerze ... podobały mi się sceny akcji i momenty w których leciał świetny podkład muzyczny! Ogólnie film jak na starszy ode mnie bardzo dobry ...
oj ludki, znacie jedną piosenke z tego filmu i uważacie ją za tak zudowną. Jest to przykład na totalną komerche jaką prezentuje kino. Tą piosenke chciano wypromować i ta dostała oscara. A nikt już nie pamięta 2 piosenki z tego filmu pt. "Heaven in your eyes" która jest dwa razy piękniejsza a nikt jej już prawie nie zna i nie kojarzy. Jeś;li tak bardzo lubicie muze filmowa i chcecie sie wypowiadać to zlitujcie sie i sie zainteresujecie poważniej tematem. Pozdrawiam
Z całym szacunkiem ale słyszałem zarówno Take My Breath Away jaki i Heaven In Your Eyes i stwierdzam, że w tym akurat przypadku, porducenci dokonali dobrego wyboru promując tą pierwszą piosenkę. Bo jest niepowtarzalna. Heaven In Your Eyes wysłuchałem i stwierdziłem, że piosenki takie jak ta można znaleźć w każdym "romantycznym" filmie, więc jakby zebrać muzykę z kilku takich filmów to praktycznie sluchało by się tego samego. Mimo, że Take My Breath Away to również typowa "pościelówa" jednak nie idzie ją pomylić z żadną inną i dlatego właśnie uważam, że jest lepsza. Pozdrawiam.