Jeszcze nie widzieliście, a już mówicie, że gniot?
Bez komentarza. (Nie dotyczy I osoby, która oglądała).
Może ten film nie jest arcydziełem, ale na pewno nie zasługuje na tak niską ocenę. :)
Nie taki diabeł straszny, jak go malują. Film, którego scenariusz jest kalką produkcji katastroficznych, ale aktorstwo stanęło na wysokości zadania. A i film oglądało się bezboleśnie. Typowa produkcja telewizyjna.
Moja ocena to 4/10!
aktorstwo było słabe, szczególnie głównego bohatera. tornado sztuczne i nienaturalne, film okropny.
Mi sie podobał ten film. Owszem efekt tornada był stuczny ale sam film świetny ! 8/10
uuuu, ogladalem, ale nie do konca, nie dalem radyyyy...
zadko sie zdaza, abym nie dotrwal do napisow koncowych.
efekty fatalne, ja wiuem ze to nie jest budzet co Transformery cz T4, ale przy filmie o takiej tematyce efekty musza byc dobre, szczegolnie pierwsza scena gdzie poakzano tornado porywajace ludzi, widac po dymie ktory spokojnie sobie obok przeplywal ze to nie zadne tornado ale marniutki efekt, gra aktorska strasznie sztuczna.
U mnie 3/10, powinno byc 2/10, dodatkowy punkt za tematyke
To prawda, przez same efekty odechciewało się oglądać. Ale ( Nie wiem jaką mocą ) dałam radę wytrzymać do końca.
Porażka nic więcej ... 1/10 ten film jest porównywalny do serji godżilla jak kolwiek się to pisze