Tornado stulecia

Tornado Warning
2002
4,2 614  ocen
4,2 10 1 614
Tornado stulecia
powrót do forum filmu Tornado stulecia

czy ktoś to ze mną ogląda???!!! :))))))))))))

ocenił(a) film na 1
hapibo

wszyscy poszli spać - chlip chlip chlip!!!!

hapibo

leci :) ale nie ma szału :/

ocenił(a) film na 1
cycek99

no wiem właśnie .ale wiesz jak to jest, w kupie raźniej, myślałam, ze ktoś to ze mną tu poogląda :)))))))))

ocenił(a) film na 1
hapibo

Ja dopiero teraz obejrzałam. Mega nudny i jeszcze bardziej głupi. Twister jest jednak od tego lepszy.

ocenił(a) film na 1
xena_4

Kochana, oczywiście, Twister to jest inna liga!!! :)
A swoją drogą, w dzieciństwie sie tego naoglądałam co nie miara, mało tego, mam taki sentyment do tego filmu, że za każdym razem jak leci na jakimś kanale w tv zawsze załącze i oka nie spuszczam :)

ocenił(a) film na 1
hapibo

Twister był po prostu rewelacyjny :)

Co do Tornada - najbardziej mnie rozczarowały te tornada. Jakoś tak mało efektowne. Ja tu liczyłam na jakąś ostrą rozpierduchę, parę ludzi wciągniętych w zabójcze wiry, a tu nic. Dlatego dałam tylko jeden punkt. No, słabiutko było. Zdecydowanie słabiutko.

ocenił(a) film na 3
hapibo

następnym razem daj znać jak będziesz planowała coś oglądać-ja nie opuszcze takiej okazji a nie ukrywam ,że też podzieliłbym sie wrażeniami w czasie seansu.Wśród domowników nie mam zrozumienia mojej fascynacji kinem tego rodzaju :p

ocenił(a) film na 3
hapibo

Na moje jak na film "klasy Z" to nie jest zły-troche sie uśmiałem,troche nakomętowałem w czasie oglądania.Właśnie dlatego oglądam te filmy-kit z tym ,że potem je oceniam w skali od 1 do 4 :p

ocenił(a) film na 1
piter_ck6

dokładnie, członkowie naszego fanklubu, ze mną również, także oceniają w takiej skali te filmy :)
W samotności film nie jest zły, nie był aż tak nudnawy jak mi sie wydawało za pierwszym razem :) A kiedy się komentuje na forum to śmiało można doszukać się o wiele więcej niż tylko w samotności i wtedy ocena nawet może pójść w górę :)

Lubisz takie filmy? :)

ocenił(a) film na 1
hapibo

ooo! doczytałam wyżej, że jesteś miłośnikiem Zetówki :) chwileczkę, zaraz sprawdzę co jest w harmonogramie do oglądania na najbliższe dni :)

ocenił(a) film na 1
piter_ck6

Proszę, tu jest tablica informacyjna filmów klasy Z :) Valdziu na bieżąco rzuca tytuły i czas emisji filmu :)

http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Tablica+informacyjna+emisji+film%C3%B3w+klasy+ Z,2196106?page=2

ocenił(a) film na 1
hapibo

Ta lista jest boska :) Tylko niech ktoś pilnuje i sprawdza, czy dane filmy faktycznie są emitowane, bo potem są niepotrzebne afery.

ocenił(a) film na 1
xena_4

jakie afery? tam nie ma żadnych afer :)

ocenił(a) film na 1
hapibo

Najlepsze są filmy tego typu zawierające rekiny albo inne krwiożercze bestie :) Przed pamiętnym 21.12.2012 powstało też sporo śmiesznych gniotów.

użytkownik usunięty
hapibo

zapisuje sie do fanclubu :)
uwielbiam czasem obejrzeć takie filmy bo one mają jedną wspólą ceche - spokój, obojętnie czy to thrillery, horrory, dramaty , bez względu na czarne i białe charaktery jest w nich coś kojącego i odprężającego :)

Hej :) Pytanie o poszukiwany film najlepiej zadaj w tym temacie:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+6.0+-+temat+dla+Koneser%C3%B3w+Sp ecyficznych+Dzie%C5%82+Sztuki+nr+6,2453965?page=18
Jest to nasz zbiorczy temat do rozmów. Tamten drugi czyli Tablica służy do wglądu w obecną ramówkę telewizyjną, więc tam raczej nikt nie odpisze. Pozdrawiam.