Szczerze mówiac troszke dziwi mnie dosc niska ocena tego filmu . Mi calkiem przypadl go gustu dzieje sie akcja calkiem fajnie leci ja polecam tym ktorzy lubia dobra akcja.
Zgadzam się, ode mnie też 8/10 poszło. Także dziwi mnie niska ocena i również polecam. Świetnie zmontowany i czuć akcję, nie sposób się na tym nudzić. przesady w tym też nie widzę, bo to akcji film jest i nawet fajnie jak się tam dzieją rzeczy nierealne, niemożliwe, dzięki czemu widz ma zapewnione mocne wrażenia, a nawet nie mało śmiechu hehe. Takie kino akcji lubię!
7/10 dobra fabula mimo ,ze nie lubie filmow o jakis scigaczach i
samochodach rajdowych ale jednak ten film byl naprawde dobry
dla mnie osobiście ten film to dno dla tego moja ocena to 1/10. Fabuła żenada, szybcy sie wsciekli na motorach jazda na pociagu to przegiecie pyty, walka lasek na motorach zreszta tez i wisienka na torcie jaka jest ostatni poscig. "Najszybszy" scigacz swiata nie moze na prostej dogonic chopera hahahahahahahhahahahaaha i koles sie przewraca przy predkosci prawiae 500h!!!!!!!! i nic mu sie nie dzieje nawet wlos na zelu mu sie nie rozczochral. TRAGEDIA
Jedna wielka katastrofa i nic poza tym! Idiotyczny, nielogiczny, łamiący wszelkie prawa fizyki, koszmarnie zagrany i nafaszerowany debilną fabułą usianą tanimi. prostackimi dialogami. Nic dodać, nic ująć. Komu się może taka tandeta podobać? ''Jest i nawet fajnie jak się tam dzieją rzeczy nierealne....'' Litości. Film akcji żeby był cool ma tak według Ciebie wyglądać? Dziękuję ...nie mam więcej pytań.
Masz racje film jest niczego sobie. Jak już miałabym coś krytykować to jedynie akcje z pociągiem i końcówkę. Fabuła mi się podoba, aktorzy przystojni, laski też spoko MASZYNY ZAJEBISTE... Aprilia Mille RSV Forda- hehe mam jej model na meblach, lubię ją :) Oczywiście Hondy Daltona i Vala też świetne :)
Ale Daytona 955i Treya to już był wypas całkowity....
Tak , zgadzam się z wami końcówkę po prostu zjebali ... Ten pościg , nie chodzi o to że nie mógł dogonić ale oni przy prędkości prawie Światła potrafili bić się ,używać pistoletów bez utraty kontroli nad motorami .... Oprócz tego to nie mogę się raczej do niczego przyczepić. :)"Od czasów Swobodnego jeźdźca, Billy’ego i Kapitana Ameryki, żaden film nie odtworzył emocji, jakie towarzyszą jeździe motorem po prostej drodze, gdy wiatr rozwiewa włosy motocyklisty. W filmie Torque - jazda na krawędzi dokonano połączenia człowieka i jego maszyny, spojono ich wysokooktanowym paliwem i pokazano wspólnie w filmie akcji, którego bohaterami są na równi ludzie, jak i jedne z najpiękniejszych i najlepszych współczesnych motocykli." Recenzja z onet.pl ... nic dodać ,nic ująć:)
"...przy prędkości prawie Światła..."... Człowieku prędkość światła to jest 300000km/s a to jest różnica w porównaniu z ok. 500km/h... A co do filmu... Oprócz tej końcówki całkiem miło się ogląda...
No troche naciagana ta koncowka ale dla film jest bardzo fajny smialo daje mu 8/10 i nie wiem czemu czepiaja sie takie dzieci jak wy...
Gdzie my się tu czepiamy? Sam przyznałeś że końcówka nie należała do realistycznych ........
kotku, mam gust jaki mam...
przepraszam, że musisz mi go współczuć, bo nie jest tak "dobry" jak Twój :)
Pozdrawiam :)