PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=39622}
5,4 19 tys. ocen
5,4 10 1 19044
4,0 7 krytyków
Torque: Jazda na krawędzi
powrót do forum filmu Torque: Jazda na krawędzi

Szczerze mówiac troszke dziwi mnie dosc niska ocena tego filmu . Mi calkiem przypadl go gustu dzieje sie akcja calkiem fajnie leci ja polecam tym ktorzy lubia dobra akcja.

ocenił(a) film na 8
tabaluga191919

Zgadzam się, ode mnie też 8/10 poszło. Także dziwi mnie niska ocena i również polecam. Świetnie zmontowany i czuć akcję, nie sposób się na tym nudzić. przesady w tym też nie widzę, bo to akcji film jest i nawet fajnie jak się tam dzieją rzeczy nierealne, niemożliwe, dzięki czemu widz ma zapewnione mocne wrażenia, a nawet nie mało śmiechu hehe. Takie kino akcji lubię!

ocenił(a) film na 7
Kiu_Mantra

7/10 dobra fabula mimo ,ze nie lubie filmow o jakis scigaczach i
samochodach rajdowych ale jednak ten film byl naprawde dobry

ocenił(a) film na 1
Mayurii

dla mnie osobiście ten film to dno dla tego moja ocena to 1/10. Fabuła żenada, szybcy sie wsciekli na motorach jazda na pociagu to przegiecie pyty, walka lasek na motorach zreszta tez i wisienka na torcie jaka jest ostatni poscig. "Najszybszy" scigacz swiata nie moze na prostej dogonic chopera hahahahahahahhahahahaaha i koles sie przewraca przy predkosci prawiae 500h!!!!!!!! i nic mu sie nie dzieje nawet wlos na zelu mu sie nie rozczochral. TRAGEDIA

ocenił(a) film na 1
Kiu_Mantra

Jedna wielka katastrofa i nic poza tym! Idiotyczny, nielogiczny, łamiący wszelkie prawa fizyki, koszmarnie zagrany i nafaszerowany debilną fabułą usianą tanimi. prostackimi dialogami. Nic dodać, nic ująć. Komu się może taka tandeta podobać? ''Jest i nawet fajnie jak się tam dzieją rzeczy nierealne....'' Litości. Film akcji żeby był cool ma tak według Ciebie wyglądać? Dziękuję ...nie mam więcej pytań.

ocenił(a) film na 1
tabaluga191919

Lepszą grafikę miałem na PS2 niż tutaj podczas wyścigów.

ocenił(a) film na 10
tabaluga191919

Masz racje film jest niczego sobie. Jak już miałabym coś krytykować to jedynie akcje z pociągiem i końcówkę. Fabuła mi się podoba, aktorzy przystojni, laski też spoko MASZYNY ZAJEBISTE... Aprilia Mille RSV Forda- hehe mam jej model na meblach, lubię ją :) Oczywiście Hondy Daltona i Vala też świetne :)
Ale Daytona 955i Treya to już był wypas całkowity....

ocenił(a) film na 9
ShelbyGT

Tak , zgadzam się z wami końcówkę po prostu zjebali ... Ten pościg , nie chodzi o to że nie mógł dogonić ale oni przy prędkości prawie Światła potrafili bić się ,używać pistoletów bez utraty kontroli nad motorami .... Oprócz tego to nie mogę się raczej do niczego przyczepić. :)"Od czasów Swobodnego jeźdźca, Billy’ego i Kapitana Ameryki, żaden film nie odtworzył emocji, jakie towarzyszą jeździe motorem po prostej drodze, gdy wiatr rozwiewa włosy motocyklisty. W filmie Torque - jazda na krawędzi dokonano połączenia człowieka i jego maszyny, spojono ich wysokooktanowym paliwem i pokazano wspólnie w filmie akcji, którego bohaterami są na równi ludzie, jak i jedne z najpiękniejszych i najlepszych współczesnych motocykli." Recenzja z onet.pl ... nic dodać ,nic ująć:)

ocenił(a) film na 7
Mokoto_san

"...przy prędkości prawie Światła..."... Człowieku prędkość światła to jest 300000km/s a to jest różnica w porównaniu z ok. 500km/h... A co do filmu... Oprócz tej końcówki całkiem miło się ogląda...

Andreas110

Może mu chodziło o prędkość dźwięku (bodajrze 750km/h)

ocenił(a) film na 3
Andreas110

To tylko przenośnia.

ocenił(a) film na 8
tabaluga191919

No troche naciagana ta koncowka ale dla film jest bardzo fajny smialo daje mu 8/10 i nie wiem czemu czepiaja sie takie dzieci jak wy...

ocenił(a) film na 9
pitixpl

Gdzie my się tu czepiamy? Sam przyznałeś że końcówka nie należała do realistycznych ........

ocenił(a) film na 10
Mokoto_san

ehh :D:D Ja mu dałam 10 :):)

ocenił(a) film na 2
ShelbyGT

wspolczuje gustu filmowego...

ocenił(a) film na 10
piotruchowy

kotku, mam gust jaki mam...
przepraszam, że musisz mi go współczuć, bo nie jest tak "dobry" jak Twój :)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 2
tabaluga191919

eleganDZki hahaha, ale bezmózg

tabaluga191919

patrząc na język jakim piszesz wcale nie zdziwiloby mnie jakbys dał dyszke ;)

ocenił(a) film na 7
tabaluga191919

Zgadzam sie, mnie rozwniez bardzo podobał sie ten film

ocenił(a) film na 7
tabaluga191919

Też się z Tobą zgadzam. Zupełnie nie rozumiem tak niskiej oceny

tabaluga191919

eleganDZki????????

ocenił(a) film na 7
Sanderus

oj tam, oj tam, pomylił się chłopak [?] XD

ocenił(a) film na 10