Torturowani

The Tortured
2010
6,0 6,4 tys. ocen
6,0 10 1 6444
Torturowani
powrót do forum filmu Torturowani

Ciekaw jestem ja osobiście nie mógł bym tak , ale nie pozwolił bym mu siedzieć , chyba zabicie z pistoletu?a Wy?

zwyklyfacet86

Szczerze? Nie znam odpowiedzi na to pytanie.

Guttural

chyba na to pytanie mógłby odpowiedzieć tylko jakiś rodzic. Chociaż to też nie wiadomo, bo jest duża różnica między wyobrażeniem sobie o tym co by się zrobiło, a tym co by się na prawdę zrobiło gdyby takie coś się stało. Jedno jest pewne według mnie: najsilniejszą miłością na świecie zawsze zostanie miłość rodzica do dziecka.

ocenił(a) film na 6
careless_whisper

Polewałałabym codziniennie kwasem, wyrywałabym paznokcie, posypywałabym solą, wydłubałabym gałki oczne, kąpiel we wrządku ze solą , codzinnienie nowy palec obcinany, wyciełabym wyrostek na żywca, obdzieranie ze skóry i potem posypywanie solą , wbijanie igieł pod paznokcie,piłowanie zębów, potem wyrywanie, miażdżenie dłoni, złamanie nosa i nastawianie na zmianie codziennie,tortury typu słoń, podtapianie, trzymanie nóg w lodowatej wodzie, posypywanie owadami ciała bez skóry,itp;):):):)

Dakota13

Wybujałą masz wyobraźnie.

ocenił(a) film na 6
Guttural

wyczuwam zazdrość ;). To nie wyobraźnia tak bym postąpiła np. na tobie ;)

ocenił(a) film na 6
Dakota13

muszę się zgodzić ;)

Dakota13

Bez powodu?

ocenił(a) film na 6
Guttural

powodem jest, że oceniłeś ''Ludzką stonogę 2'' na 7/10..

Dakota13

O gustach się nie dyskutuje. Prawda jest taka, że nic byś nie zrobiła. Pierwszą odpowiedź skierowaną do mojej osoby napisałaś przed przejrzeniem mojego profilu, więc ile w tym prawdy? Z torturami zapoznałaś się poprzez filmy? Masz chociaż podstawową wiedzę, w jaki sposób utrzymać delikwenta przy życiu? Zacznij od mrówek, być może dojdziesz do motyli.

ocenił(a) film na 6
Guttural

a wiewiórka była nieletnia.... Tak mam dużą wiedzę na ten temat . Jestem na medycynie ;)

Dakota13

Bycie na medycynie zobowiązuje Cię do ratowania życia ludzkiego, a nie znęcania się nad ludźmi.

ocenił(a) film na 6
Guttural

No, ale uczę się jeszcze jak przytrzymywać człowieka przy życiu...więc ;) Praktyczne z pożytecznym ;)

Dakota13

Fakt, pożyteczna umiejętność. Reasumując - dyskusja nie ma najmniejszego sensu.

ocenił(a) film na 6
Guttural

to po co się udzielasz?;]

ocenił(a) film na 6
Dakota13

+nie udawaj miłego;) Nigdy nie zmieniam zdania;)

Dakota13

Zdanie zmienia się z wiekiem, wiem o tym z autopsji. Udzielam się i próbuje zakończyć dyskusje. Nie udaje, jestem miły.

ocenił(a) film na 6
Guttural

aha i co w związku z tym? jak wyżej ja zdanka nie zmieniam heheh ;)

ocenił(a) film na 6
Guttural

jesteś ciotowaty,nie miły :)

ocenił(a) film na 6
My_Melody

muszę się zgodzić z koleżanką wyżej ;)

ocenił(a) film na 6
Dakota13

dziękuję ;)

ocenił(a) film na 6
My_Melody

połączymy siły i razem zrealizujemy plan;)?

ocenił(a) film na 6
Dakota13

chętnie ! mam akurat trochę kwasu,który został mi po ostatnim miłym spotkanku z mało życzliwą mi osobą,więc wezmę go ;)

ocenił(a) film na 6
My_Melody

ok spoko jeszcze się zgadamy ;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Dakota13

Pozdrawiam również

Dakota13

Planowanie zbrodni na forum publicznym nie jest oznaką chęcią jej popełnienia.

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 6
My_Melody

ktoś pytał ?

Guttural

Chęci*

Dakota13

mając 16 lat studiowałaś medycynę? :D

Dakota13

ja dałem za "ludzką stonogę" 6/10 i też chcę być przez Ciebie obdarty ze skóry :D

Dakota13

woowwww :D długo się zastanawiałaś? :)

ocenił(a) film na 6
damian15101996

spoko podaj namiary a ja sie tb zajmę ;)

Dakota13

pomyślę nad tym jak będę miał załamanie psychiczne :D

ocenił(a) film na 6
damian15101996

myślałam że juz je masz ;)

Dakota13

hahah :D myślę że jeszcze nie :)

ocenił(a) film na 6
damian15101996

w porządku , skoro wiesz lepiej ;)

zwyklyfacet86

Na pewno nie zabicie z pistoletu - za szybkie. To już te 25 lat w pierdlu jest dużo gorszą karą. Ja bym go najchętniej torturował bez litości całymi tygodniami - tak, byłbym do tego zdolny. Pytanie czy odważyłbym się i czy dałbym radę zorganizować jego uprowadzenie. Perspektywa pójścia za to do więzienia mogłaby mnie powstrzymać więc zależy jak bardzo byłbym zdesperowany. Odpowiedziałem całkowicie szczerze :).