Toto bohater

Toto le héros
1991
7,0 681  ocen
7,0 10 1 681
8,5 2 krytyków
Toto bohater
powrót do forum filmu Toto bohater

Szalony

ocenił(a) film na 9

Bardzo oryginalna historia, ma w sobie coś z baśni, ma też elementy tragedii. Świetnie się ogląda. Polecam.

ocenił(a) film na 8
katrol

dokładnie tak samo myślę! duzo bajkowości, ale też targikomedii. wzrusza ale bardzo madre przesłenie! ale żeby sie dowiedZieć jakie to ogladnijcie film. w każdym razie chodzi o to co może zrobić zazdrośc z ludzkim życiem!

ocenił(a) film na 4
wiewiorka_3

Jakie przesłanie?

ocenił(a) film na 6
_Garret_Reza_

przeslani jest takie zeby zaraz po urodzeniu tatuowac dzieciom imie . wtedy nie dojdzie do pomylek ktore zrujnuja komus zycie. chociaz kto wie? ten drugi chlopak dobrze na tym wyszedl. sam juz nie wiem. trzeba by sie bylo glebiej nad tym zastanowic

ocenił(a) film na 7
czewrony

!!!SPOILER ALERT!!!
.
.
.
.
Przecież tam nie było żadnej zamiany. To była tylko fantazja dzieciaka zazdroszczącego bogatszemu koledze. I ta zazdrość zrujnowała życie jemu oraz Albertowi. Gdy Thomas sobie to w końcu uświadomił, postanowił odkupić swoje grzechy.

ocenił(a) film na 8
katrol

Film dopiero teraz miałem przyjemność obejrzeć na TVP KULTURA. Film Bardzo Dobry. Widzę między tym filmem a "Ósmy dniem" wiele wspólnego: taka sama narracja i brat który jest jakby nicią między filmami?