7,8 238 tys. ocen
7,8 10 1 237609
7,9 61 krytyków
Trainspotting
powrót do forum filmu Trainspotting

ten film to wyjątkowa strata czasu, nie ma w nim pozytywnych aspektów, a każde scena moim zdaniem jest kurasowa! film- dziadostwo i takie jest moje zdanie!!! nie mieszajcie mnie tu z błotek, o gustach się nie dyskutuje, więc tym co się podoba to się podoba i dla nich to arcydzieło, jednak dla mnie film jest gniotem!!! to wszystko.

Bombajloski

Jak zakładasz taki temat, to się sam prosisz, żeby cię zmieszać z błotem.

ocenił(a) film na 10
Bombajloski

Naprawde ten film nie zrobil na tobie pozytywnego wrazenia? A to ciekawe bardzo jest. Byc moze powinienes troche jeszcze pozyc a dopiero potem wrocic do niego jeszcze raz. Film jest bezdyskusyjnie znakomity.

irek_7

Nie rozumiem tego rodzaju wpisow dla mnie film jest arcydziełem:)

Bombajloski

ten film ma klimat, a ten klimat trzeba poczuć. Jak dla mnie jeden z lepszych brytyjskich filmów. 9/10

ocenił(a) film na 10
Bombajloski

Nie mieszać cię z błotem? OK. Nie ma sprawy. Nie ma potrzeby.

ocenił(a) film na 1
mersiaczek

Zmieszać z błotem to ja moge ciebie, na ringu :P

Ok, tak mówiąc serio to o gustach się nie dyskutuje, nie mogę zrozumieć że ktoś nie wie, że wszystkim nie podoba się to samo - osobiście nie znalazłem w tym filmie żadnego pozytywnego aspektu, jest nawet gorzej niż przęciętnie, ale to tylko moje zdanie. Cóż, dla jednego ten film to doskonałe arcydzieło, a dla drugiego badziewie, które nie zasługuje na ukazykawnie się na dvd, jak już wspomniałem to kwestia gustu.

ocenił(a) film na 10
Bombajloski

Czy ty nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi? Mieszać Cię z błotem nie trzeba, ponieważ swoją wypowiedzią to uczyniłeś. Tutaj mamy kolejną twoją wypowiedź, która zaczynając się "Zmieszać z błotem to ja moge ciebie, na ringu :P" ośmiesza Cię.
To normalne, że nie wszystkim podoba się to samo, ale zauważ, że krytykować trzeba na poziomie, podając kilka poważnych argumentów, a nie jeden i to w dodatku słaby.

ocenił(a) film na 1
mersiaczek

słyszałas o czymś takim jak IRONIA ?!?!?!?!?!?!?!?! Bo ja gadam tu ironią do wafla pana banana :P a film już polubiłem teraz, wyżej go oceniam. nara.

ocenił(a) film na 10
Bombajloski

Słabo ci ta ironia wyszła. Nastepnym razem bardziej sie postaraj.

ocenił(a) film na 10
Bombajloski

Kolejny prymityw na forum:)

Bombajloski

a dostałeś kiedyś w ryj? jak sie nie znasz sie, to sie nie wypowiadaj sie, bo tylko wkur*iasz fanów tego filmu.

Bombajloski

Szczerze mowiac jesli ktos ma od 10 do 14 lat to rzeczywiscie nie zrozumie tego filmu dzieciaki .. :) albo jesli ktos nie mial stycznosci z takimi badz podobnymi klimatami to tez bedzie mu ciezko ale jest zawsze wyjatek potwierdzajacy regule :)
film jest wysmienity i powalajacy , pokazuje co moze ci sie przytrafic jesli zajdziesz za daleko w takich wlasnie klimatach , i jezeli juz jestes w tym to moze uda ci sie wyciagnac jakies wnioski i wyjsc z tego bagna ale jak mowi kawalek aluminium szelesci(tedego) z tego wychodzi jeden na sto ! wiec jesli masz male zdolnosci interpretacyjne i wypowiadasz sie na forach w necie tylko po to aby sobie poklikac i stracic czas w swym zyciu to powodzenia!! przczytaj lepiej sobie kilka ksiazek i przyloz sie do nauki w szkole!! gadaja w niej duzo bzdur ale jeszcze wiecej madrych i ciekawych rzeczy dzieciaku!!

ocenił(a) film na 9
alexandra630

film JEST rewelacyjny w swoim gatunku! scena nurkowania w gownie - MISTRZOSTWO SWIATA!!!! rzeczywiscie, jesli ktos nigdy nawet przez chwile nie otarl sie o narkotykowe klimaty moze tego obrazu nie zrozumiec. Ale ten kto mial cokolwiek do czynienia z tematem (bezposrednio lub nie) nie moze nie docenic tego filmu! klimat super, przeslanie super (choose life) no i muzyka cos wspanialego! 9/10

użytkownik usunięty
Bombajloski

Panie , napisz Pan tu że nie zrozumiałem filmu , a nie że głupota i dziadostwo ... To trudny film , nie dla każdego , dlatego nie leci sobie w mega hicie na polsacie , zauważyłeś ?