ten film to wyjątkowa strata czasu, nie ma w nim pozytywnych aspektów, a każde scena moim zdaniem jest kurasowa! film- dziadostwo i takie jest moje zdanie!!! nie mieszajcie mnie tu z błotek, o gustach się nie dyskutuje, więc tym co się podoba to się podoba i dla nich to arcydzieło, jednak dla mnie film jest gniotem!!! to wszystko.
Naprawde ten film nie zrobil na tobie pozytywnego wrazenia? A to ciekawe bardzo jest. Byc moze powinienes troche jeszcze pozyc a dopiero potem wrocic do niego jeszcze raz. Film jest bezdyskusyjnie znakomity.
ten film ma klimat, a ten klimat trzeba poczuć. Jak dla mnie jeden z lepszych brytyjskich filmów. 9/10
Zmieszać z błotem to ja moge ciebie, na ringu :P
Ok, tak mówiąc serio to o gustach się nie dyskutuje, nie mogę zrozumieć że ktoś nie wie, że wszystkim nie podoba się to samo - osobiście nie znalazłem w tym filmie żadnego pozytywnego aspektu, jest nawet gorzej niż przęciętnie, ale to tylko moje zdanie. Cóż, dla jednego ten film to doskonałe arcydzieło, a dla drugiego badziewie, które nie zasługuje na ukazykawnie się na dvd, jak już wspomniałem to kwestia gustu.
Czy ty nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi? Mieszać Cię z błotem nie trzeba, ponieważ swoją wypowiedzią to uczyniłeś. Tutaj mamy kolejną twoją wypowiedź, która zaczynając się "Zmieszać z błotem to ja moge ciebie, na ringu :P" ośmiesza Cię.
To normalne, że nie wszystkim podoba się to samo, ale zauważ, że krytykować trzeba na poziomie, podając kilka poważnych argumentów, a nie jeden i to w dodatku słaby.
słyszałas o czymś takim jak IRONIA ?!?!?!?!?!?!?!?! Bo ja gadam tu ironią do wafla pana banana :P a film już polubiłem teraz, wyżej go oceniam. nara.
a dostałeś kiedyś w ryj? jak sie nie znasz sie, to sie nie wypowiadaj sie, bo tylko wkur*iasz fanów tego filmu.
Szczerze mowiac jesli ktos ma od 10 do 14 lat to rzeczywiscie nie zrozumie tego filmu dzieciaki .. :) albo jesli ktos nie mial stycznosci z takimi badz podobnymi klimatami to tez bedzie mu ciezko ale jest zawsze wyjatek potwierdzajacy regule :)
film jest wysmienity i powalajacy , pokazuje co moze ci sie przytrafic jesli zajdziesz za daleko w takich wlasnie klimatach , i jezeli juz jestes w tym to moze uda ci sie wyciagnac jakies wnioski i wyjsc z tego bagna ale jak mowi kawalek aluminium szelesci(tedego) z tego wychodzi jeden na sto ! wiec jesli masz male zdolnosci interpretacyjne i wypowiadasz sie na forach w necie tylko po to aby sobie poklikac i stracic czas w swym zyciu to powodzenia!! przczytaj lepiej sobie kilka ksiazek i przyloz sie do nauki w szkole!! gadaja w niej duzo bzdur ale jeszcze wiecej madrych i ciekawych rzeczy dzieciaku!!
film JEST rewelacyjny w swoim gatunku! scena nurkowania w gownie - MISTRZOSTWO SWIATA!!!! rzeczywiscie, jesli ktos nigdy nawet przez chwile nie otarl sie o narkotykowe klimaty moze tego obrazu nie zrozumiec. Ale ten kto mial cokolwiek do czynienia z tematem (bezposrednio lub nie) nie moze nie docenic tego filmu! klimat super, przeslanie super (choose life) no i muzyka cos wspanialego! 9/10