To mogłby byc zajebisty kawalek ale jak dla mnie po pierwszej minucie staje sie zbyt ostry - zwykla głupia techniawka.
W opise sciezki dzwiekowej pisze zo to jakis MIX.
To znaczy ze jest wersja oryginalna? Jesli ktos cos na ten temat wie to niech poda tytuł i nazwe wykonawcy wersji oryginalnej...
underworld - born slippery/nuxx (darren prince mix) to jest remix a w wersji oryginalnej to po prostu underworld - born slippery :)
Oj ziomki ziomki. Nie Born Slippery :):):) tylko Born Slippy. A co do strości to jest on w sam raz tak jak film wyjebany w kosmos.
po prostu ktoś inaczej nazwał ten kawałem, choć chodzi oczywiście o born slippy. Moim zdaniem spieprzyli bardzo fajny kawałek jakim mógł być,robiąc z niego jakieś techno. Choć to oczywiście moja opinia i wiadomo rzecz gustu. Mi techno nie podchodzi i szkoda mi takiego pomysłu...
mówisz teraz o oryginale czy o tym remiksie? (którego nie kojarzę..) pamiętaj, że to były lata 95-96... underworld się kochali w kraftwerk i stąd to techno ;-) ale jak dla mnie ich techno, a manieczki lecące z bmw jakiejś świni w dresie to niezła przepaść, więc nie ma się co sugerować gatunkiem. To jak Jan Sebastian Bach i Brodka, albo Michael Jackson i 50 cent ;-)
wydaje mi się że to właśnie ten remix był w trainspotting, mam born slippy ze ścieżki dźwiękowej tego filmu, i normalne born slippy underworlda, troche się od siebie różnią. Z tym że ten moim zdaniem oryginalny bardziej podchodzi pod techno niż ten z filmu, choć ma lepszy początek. A tak nawiasem mówiąc, kojarzysz może zespół który robi muze w stylu born slippy ( tylko początku:) bez dalszego niby " techno" ), byłbym wdzięczny.