Film oczywiście jaki jest każdy wie... Wydanie które ukazało sie niedawno na polskim rynku jest genialne. Polecam miłośnikom filmu. Na drugiej płycie znajduje się masa dodatków. Dodatkowo dźwięk 5.1 lub DTS do wyboru. Nieocenzurowana ścieżka dialogowa. Obraz 16:9, nie wiem jak inni, ale ja dopiero teraz, pierwszy raz w życiu, widziałem ten film w panoramie.To wszystko za 26.90zł! POLECAM i gorące brawa dla dystrybutora KINO ŚWIAT!!!!!!!!!!!!
niestety wydanie dwuplytowe mnie rozczarowało. dobrze ze zaczalem od drugiej plyty gdzie jest kilka fajnych dodatkow. bardzo chaotycznych.o dziwo wszystkie z polskimi napisami. ale druga plyta tylko jednowarstowa. ale przejdzmy do sedna. na pierwszej plycie sa reklamy (sic!) na samym poczatku. ktorych nie da sie ominać. to jest chwyt ponizej pasa. (nie po to kupuje pełne wydanie nie z gazety) w dodatku jedna dotyczy jakiejs durnej muszli klozetowej. to mialo byc pewnie puszczenie oka do pewnej sceny z filmu. no cuz wg mnie jest to chwyt ponizej pasa. szczerze odradzam tego wydania i n przyszlosc bede bardzo uwazal zanim kupie jakas plyte dvd wydana przez kino świat