7,8 238 tys. ocen
7,8 10 1 237601
7,9 61 krytyków
Trainspotting
powrót do forum filmu Trainspotting

debilny

ocenił(a) film na 1

głupi film bez fabuły, żadne studium psychiki młodej osoby... McGregor zagrał bardzo źle, wogóle film mnie tylko zirytował, bo jest strasznie denny. 2+/10

ocenił(a) film na 10
EvilDevil_2

Krytykiem powiadasz?
Zastanów się dobrze,bo nie zarobisz na chleb

ocenił(a) film na 9
EvilDevil_2

ocena bezsensowna i pozbawiona jakichkolwiek argumentów.
chyba tylko po to, żeby skrytykować po prostu.
czasem warto się bardziej wysilić, nawet jeśli się z góry podchodzi negatywnie do ocenianego obiektu.

ocenił(a) film na 10
EvilDevil_2

No tak. A my jak idioci dyskutujemy z brakiem argumentów. Jednak trochę przykro że ktoś bez powodów, tylko żeby zwrócić uwagę na swoją żałosną zapewne osobę jedzie film który dla mnie na przykład jest 10/10.
Film mi się nie podobał bo jest denny???Wstydź się synu. Na razie nie masz nic wspólnego z krytykiem, prędzej z krytykantem.

EvilDevil_2

a moim zdaniem mcgregor zagrał swietnie.film był taki sobie, nie przepadam za tego rodzajem filmow wiec dlatego srednio mi sie podobał.najlepsza była scena w "najgorszym kiblu szkockim",ohyda:)

ocenił(a) film na 10
nenyaaaa

Dla mnie najlepsza jest scena zlotego strzalu przy kawalku 'Perfect Day'. Mistrzostwo :)! Jeszcze schizy Ewana po detoxie sa swietne. Wszystko jest bomba i nie ma co roztrzasac.

ocenił(a) film na 10
EvilDevil_2

film genialny, dlatego zanim się go skrytykuje należy go dokładnie obejrzeć, uprzednio przeczytając książkę Irvina Welscha. żadko kiedy książka tak perfekcyjnie uzupełnia film

ocenił(a) film na 10
butterflysuicide

Zgadzam się w 100%.Książka świetnie uzupełnia się z filmem. Jest kilka niesamowitych rozdziałów,których nie ma w tym absolutnie genialnym filmie i dlatego polecam lekturę
peace

ocenił(a) film na 10
EvilDevil_2

A cicho tam u góry. Doprawdy w dziwaczny sposób dogodzić wam trzeba, wyborni krytycy filmów, zabijających się o kolejny odcinek American Pie.

ocenił(a) film na 10
Muk_2

Dla lubiacych sie pokatowac - dzisiaj na TV4 z lektorem i reklamami :D!

ocenił(a) film na 10
Muk_2

jeśli trainspotting porównujesz do american pie to ojciec chrzestny jest re-emake'iem podróży guliwera.

ocenił(a) film na 10
butterflysuicide

Nie zrozumiałeś mojego pościku, kurdę :c

ocenił(a) film na 10
Muk_2

a niech mię! faktycznie :D
zwracam honor <oddaje w takiej szkatułce po czekoladkach wedla, jak jeszcze były smaczne i nie takie maciupeńkie>
:D

ocenił(a) film na 10
butterflysuicide

Fajnie-fajnie. Liek Wedel. Fajny masz avatarciuś.

ocenił(a) film na 9
EvilDevil_2

dzisiaj obejrzalem go drugi raz, stwierdzam za pierwszym razem - niedlugo po premierze, nie wiele z niego zrozumialem, wtedy nie sklanial do zadnych przemyslen. film typowo punkowy; nie dla wszystkich... to tyle.

ocenił(a) film na 1
sir_Pantalot

Film nie każdy zrozumie jak juz ktoś pisał, ja zrozumiałem, jednak ten klimat mnie nie kręci, wolę bardziej kolorowe filmy, a ten jest raczej nie tyle dziwny, co obojętny, szary, etc...

Bombajloski

Film wspaniały ^^
Najbardziej podobały mi się sceny, jak już ktoś powiedział, złotego strzału i ubikacji szkockiej.
Udało się stworzyć fajowe ćpuny i platynowe włoski Jonnego Lee Millera.
Polecam gorąco wszystkim ^^

ocenił(a) film na 10
EvilDevil_2

2+ ?? Dla mnie 10/10! Ale warto obejrzeć i przekonać się czy film jest aż tak denny (Twoje 2+) czy taki wspaniały (moje 10/10). Co osoba to inny odbiór filmu... :)